Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-27, 08:59   #2598
precious_81
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Kochane!
mój gigant, może nie idealnie ujęte zdjęcia, ale zawsze coś
jakoś dziwnie mały wyszedł
jest chyba większy
zdjęcia są z dziś, w tygodniu zamieszczę lepsze ujęcia
dodam że to 21 tydzień
Już widać, że w środku rośnie Bąbelek

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość
ja nikogo bron boże nie namawiam na 2 szt, przezorny zawsze ubezpieczony ale porod to nie amputacja, ani "świniobicie" Tez sie spotkalam z podejsciem ludzi że krew brzyga tu i tam z tego powodu mąz kumpeli bał sie przy niej byc przy porodzie a to nie tak
Z miesiączkami radzimy sobie od lat i nie chodzimy ufajdane w krwi a to trochę podobne Polożne mają to na codzień, wiedzą jak sie nami zająć, przewinac itd, nie jest tak źle No sama nie wiem to 3 naprawde brzmi rozsądnie ale jak ja sobie poradzialam za pierwszym razem to i teraz dam rade... znowu na sknere wychodzę

nie chce mi sie szukac fotek z porodu ale nawet jak malą kładli mi na brzuchu to dziecko nie jest "ubzdryngolone" krwia a taką biała powłoczką jak pudrem
...
no mam:
to 1 chwila życia Wery:
Już sobie wyobrażam jak będę beczała w takiej sytuacji skoro Twoje zdjęcie mnie rozczuliło

Dobrze, że napisałaś co i jak przy porodzie, bo przynajmniej wiem, że wyjdę stamtąd w miarę czysta I już na pewno wiem, że wezmę dwie koszule.

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość
co można...
biszkopty i sok jablkowy rozcienczony z mineralna i mineralna
pozatym ja bylam na szpitalnym wikcie i nie wiem jak to jest ale to chyba matka natura tak madra jest ... bo ja normalnie niejadek i wybredna strasznie, jedzenie w barach restauracjach itd napawa mnie obrzydzeniem: wole widziec co i kto przygotowuje a po porodzie wciagalam wszystko co przyniesli i nadal bylam glodna
wydaje mi sie że wysiłek spowodowany porodem wyzwolil w moim organizmie zapotrzebowanie na kalorie

p.s
znikam spac, laski przysluga od jutra mnie nie ma bo mam fachure z remontem w sypialni, nie chcialbym was znowu nadrabiać 3 dni litosci bo znowu nie bede na biezaco i nie wiem z czym co sie je
Zostało mi jeszcze dużo jabłek, może w takim razie porobię soczki na później

Na pewno nie będziemy za dużo pisać

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
A wcozraj udało mi się wygrać 2 aukcje na allegro - i mam 2 kombinezonki + kurteczkę za 75 zł już z przesyłką licząc Ciemny jest na rozmiar 68, a jasny i kurteczka na 62
Śliczne okazje Ci się trafiły

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
PS: Zaczynamy 30 tydzień! a to mieszkanko Lenki!!!!!
Bardzo ładne to mieszkanko
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora