2009-07-27, 08:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
Napisane przez aliisanka
Kochane!
mój gigant, może nie idealnie ujęte zdjęcia, ale zawsze coś
jakoś dziwnie mały wyszedł
jest chyba większy
zdjęcia są z dziś, w tygodniu zamieszczę lepsze ujęcia 
dodam że to 21 tydzień 
|
Już widać, że w środku rośnie Bąbelek 
Cytat:
Napisane przez Tysiak7
ja nikogo bron boże nie namawiam na 2 szt, przezorny zawsze ubezpieczony  ale porod to nie amputacja, ani "świniobicie"  Tez sie spotkalam z podejsciem ludzi że krew brzyga tu i tam  z tego powodu mąz kumpeli bał sie przy niej byc przy porodzie  a to nie tak 
Z miesiączkami radzimy sobie od lat i nie chodzimy ufajdane w krwi a to trochę podobne  Polożne mają to na codzień, wiedzą jak sie nami zająć, przewinac itd, nie jest tak źle  No sama nie wiem to 3 naprawde brzmi rozsądnie  ale jak ja sobie poradzialam za pierwszym razem  to i teraz dam rade... znowu na sknere wychodzę
nie chce mi sie szukac fotek z porodu ale nawet jak malą kładli mi na brzuchu to dziecko nie jest "ubzdryngolone" krwia a taką biała powłoczką jak pudrem 
...
no mam:
to 1 chwila życia Wery: 
|
Już sobie wyobrażam jak będę beczała w takiej sytuacji skoro Twoje zdjęcie mnie rozczuliło
Dobrze, że napisałaś co i jak przy porodzie, bo przynajmniej wiem, że wyjdę stamtąd w miarę czysta I już na pewno wiem, że wezmę dwie koszule.
Cytat:
Napisane przez Tysiak7
co można...
biszkopty  i sok jablkowy rozcienczony z mineralna i mineralna 
pozatym ja bylam na szpitalnym wikcie i nie wiem jak to jest  ale to chyba matka natura tak madra jest ... bo ja normalnie niejadek i wybredna strasznie, jedzenie w barach restauracjach itd napawa mnie obrzydzeniem: wole widziec co i kto przygotowuje  a po porodzie wciagalam wszystko co przyniesli i nadal bylam glodna 
wydaje mi sie że wysiłek spowodowany porodem wyzwolil w moim organizmie zapotrzebowanie na kalorie
p.s
znikam spac  , laski przysluga od jutra mnie nie ma bo mam fachure z remontem w sypialni, nie chcialbym was znowu nadrabiać 3 dni  litosci bo znowu nie bede na biezaco i nie wiem z czym co sie je 
|
Zostało mi jeszcze dużo jabłek, może w takim razie porobię soczki na później 
Na pewno nie będziemy za dużo pisać 
Cytat:
Napisane przez miss.hot
A wcozraj udało mi się wygrać 2 aukcje na allegro - i mam 2 kombinezonki + kurteczkę za 75 zł już z przesyłką licząc  Ciemny jest na rozmiar 68, a jasny i kurteczka na 62 
|
Śliczne okazje Ci się trafiły 
Cytat:
Napisane przez Nika1980
PS: Zaczynamy 30 tydzień! a to mieszkanko Lenki!!!!!
|
Bardzo ładne to mieszkanko
|
|
|