Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Twój facet vs OBCE gołe cycki (2D) ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-27, 10:25   #13
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27
Dot.: Twój facet vs OBCE gołe cycki (2D) ...

mnie też to denerwuje, może nie jestem zazdrosna o te baby z filmów czy z teledysków, ale po prostu nie rozumiem czemu nagie kobiety maja przyciągać widzów, a niestety przyciągają często, coraz częściej można to zaobserwować nawet w ambitnych filmach, gdzie w scenach miłosnych pokazywana jest głównie kobieta Przy mnie TŻ czuje się nieswojo kiedy leci jakaś dłuższa scena z nagimi kobietami, bo wie że dla mnie to dziwne, ale wiem, zdaję sobie sprawę że kiedy sam ogląda film to ogląda też te kobiety Nie mówię że mnie porównuje z nimi, ale na pewno faceci zauważają pewne różnice między swoimi partnerkami a aktorkami..

Rada dla autorki - przerzucić się na ambitniejsze kino Mnie osobiście denerwuje że teraz komedia polega na tym, że ocieka seksem albo polega na narkotyzowaniu się, szczerze wolę stare komedie w typie "W krzywym zwierciadle" Z Chavy Chase'm