Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - P o K a Z się, czyli jak przy niskim wzroscie byc F I T ?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-27, 21:20   #66
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333
Dot.: P o K a Z się, czyli jak przy niskim wzroscie byc F I T ?!

Super wątek! Witam się ładnie z wszystkimi
Ja mam 150cm wzrtostu i waźę 62 kg.
Teraz robiłam 14 dni I fazy diety South Beach ale dziewczyny lekko mi po papierach pojechały i miałam doła więc odechciało mi się wszystkiego. Straciłam całą siłę walki i motywację. Moje wymaźone 55 kg odpływa ale muszę się jakoś zabrać za pupę i uda. Skaczę na skakance i tyle. Nie mam motywacji na więcej.

Cytat:
Napisane przez kingadaw Pokaż wiadomość
Skakanka/bieganie odpada (rozmiar stanika 75 E)

Natomiast faktycznie muszę się przeprosić z rowerem. A6w robiłam kieeeedyś (jeszcze przed ślubem) kilka razy z dużym powodzeniem, zobowiązuję się zacząć. Generalnie dużo się ruszam , co konieczne jest przy takim ruchliwym roczniaku, ale muszę skupić się na konkretnych partiach ciała.
Ja teź mam taki rozmiar. Jest tragiczny przy tak niskim wzroście, to koszmar. Wydaje mi się, źe wogóle nie mam brzucha tylko biust i odrazu biodra

Cytat:
Napisane przez dog in the wood Pokaż wiadomość
A to moje terazniejsze fotki z wakacji...z nogami walcze ale wiem ze duzo nie zdzialam co do brzucha to mysle ze jak na 2 dzieci jest ok...poza tym robie a6w z dwoma powtorzeniami po raz 2 i jeszcze 9 dni do konca. teraz zamienilam rowerek tymczasowo na skakanke i na dzien dzisiejszy 800 skokow.
Świetnie wyglądasz!

A oto mój ideał
http://www.gamemag.ru/pics/13653-rachelweisz9cs.jpg
Rachel Weisz choć wiem, źe nigdy go nie osiągnę. Zawsze inspirują mnie również jej fryzury.

Pozdrawiam

Edytowane przez Elfik333
Czas edycji: 2009-07-27 o 21:21
Elfik333 jest offline Zgłoś do moderatora