|
Dot.: P o K a Z się, czyli jak przy niskim wzroscie byc F I T ?!
Super wątek! Witam się ładnie z wszystkimi 
Ja mam 150cm wzrtostu i waźę 62 kg.
Teraz robiłam 14 dni I fazy diety South Beach ale dziewczyny lekko mi po papierach pojechały i miałam doła więc odechciało mi się wszystkiego. Straciłam całą siłę walki i motywację. Moje wymaźone 55 kg odpływa ale muszę się jakoś zabrać za pupę i uda. Skaczę na skakance i tyle. Nie mam motywacji na więcej.
Cytat:
Napisane przez kingadaw
Skakanka/bieganie odpada (rozmiar stanika 75 E)
Natomiast faktycznie muszę się przeprosić z rowerem. A6w robiłam kieeeedyś (jeszcze przed ślubem) kilka razy z dużym powodzeniem, zobowiązuję się zacząć. Generalnie dużo się ruszam , co konieczne jest przy takim ruchliwym roczniaku, ale muszę skupić się na konkretnych partiach ciała.
|
Ja teź mam taki rozmiar. Jest tragiczny przy tak niskim wzroście, to koszmar. Wydaje mi się, źe wogóle nie mam brzucha tylko biust i odrazu biodra 
Cytat:
Napisane przez dog in the wood
A to moje terazniejsze fotki z wakacji...z nogami walcze ale wiem ze duzo nie zdzialam co do brzucha to mysle ze jak na 2 dzieci jest ok...poza tym robie a6w z dwoma powtorzeniami po raz 2 i jeszcze 9 dni do konca. teraz zamienilam rowerek tymczasowo na skakanke i na dzien dzisiejszy 800 skokow.
|
Świetnie wyglądasz!
A oto mój ideał
http://www.gamemag.ru/pics/13653-rachelweisz9cs.jpg
Rachel Weisz choć wiem, źe nigdy go nie osiągnę. Zawsze inspirują mnie również jej fryzury.
Pozdrawiam
Czas edycji: 2009-07-27 o 21:21
|