Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak uratować małżeństwo
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-28, 00:14   #172
serduszkoiz
Zadomowienie

Dot.: Jak uratować małżeństwo

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Łyknęłam wątek z zapartym tchem.
Moje zdanie jest takie (jeśli mogę je wyrazić), że facet nie potrafi się sam dokładnie okreslić, sam nie wie czego chce. Uważam też że te jego ostentacyjne zakreslanie ofert wynajmu mieszkań, urlopy u rodziców i twarda postawa że liczy się z konsekwencjami to tylko gierka pod publiczkę. Wydaje mi się że on swoim zachowaniem chce ciebie sprowokować (co mu nie wychodzi bo ty nadal wyciągasz do niego rękę), raczej liczy na to że to od ciebie wyjdzie inicjatywa rozstania, co by jego sumienie w tej materii było czyste. Może on chce żebyś to ty zdecydowała o Waszym dalszym losie. A on umyje tylko ręce?..
Życzę duzo cierpliwości, wytrwałości i powodzenia. Jasno się okresliłaś - tego się trzymaj.
Pozdrawiam
Bylam kiedys w 5 letnim zwizku , zareczona i facet oswidczyl ze wraca do domu i rozstanie itd.
wahal sie ponad miesiac wyprowadzajac sie zostajac, mial 100 tysievcy rznych pomyslow w koncu sie wyprowadzil ....
ja walczylam caly czas kiedy jeszczse byla mozliwosc go zatrzymac ale nie udlo sie....
teraz moge mu podziekowac ..... wyszlam wlasnmie za maz za kogos wyjatkowego..........

i choc wiem ze to nie o samo bo nie bylismy malzenstwem to wiem co czujesz i wiem ze niezdecydowany facet w dodatku ktory postawi na swoi m to potyrafi nagmatwac.....
ra tak raz inaczej, a ty sidzisz biedna rozwazasz kazde jego slowo, odwrocony wzrok, kazdy gest,piosenke ktora nuci, generalnie dajesz sie wariowac prawie........
j przjmowalam wiele piwek w tym czasie akurat bo wspolne mieszkanie po rozstaniu to jest jedna z gorszych psychoz...............

wiem jedno w momencie kiedy on sie wyprowadzi Ty odzyjesz, bedziesz szczesliwsza.......... w waszym przypadku malzednstwo moze spowodowac ze wroci do ciebie ale mysle ze jakbys na chwile sie wyniosl i przemyslal w samotnosci w pustym domu to wszystko to by nie zaszkodzilo///// a ty bys odpoczea psychicznie ,
bo jesli on nie zrozumie ze to ty jestes ta jedyna najkochansza i bez ciebie nie ma zycia to nie ma sensu tak egzystowac, i czekac na cos co prawdopodobnie sie nie wydarzy gdy bedziesxz w poblizu

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując