Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***operacja tarczycy***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-28, 21:12   #2302
1969joanita
Raczkowanie

Dot.: ***operacja tarczycy***

Cytat:
Napisane przez Cirri Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Jestem 3 tygodnie po operacji tarczycy, usunięto mi cały lewy płat, ale czuje się już dobrze, dlatego zastanawiam się czy mogę wrócić już do aktywności fizycznej (siłownia biegi itd.) Rana już mnie nie ciągnie, więc byłam przekonana, że tak... ale czytając tutaj niektóre wypowiedzi narodziły się u mnie pewne wątpliwości Dlatego chciałabym się upewnić... no i jeszcze jedno... jedyne niepokojące mnie objawy których nigdy nie miałam a teraz się pojawiły, to fakt że strasznie wypadają mi włosy i mam bardzo suchą skórę dłoni, która schodzi mi płatmi - czy ktoś miał podobne objawy? Jeżeli tak bardzoo, ale to bardzo proszę o informację jak im zapobiegać... czy powinnam brać jakieś witaminy, a może zgłosić się do lekarza? będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedz pozdrawiam
Witam! Ja jestem 7 m-cy po operacji i włosy mi ciągle wychodzą a co do aktywnosci fizycznej to daj sobie jeszcze troche odpoczynku. Ja zaraz po operacji czułam się super,może tak po miesiącu zaczeły się zmienne nastroje,zmęczenie,wypada nie włosow, ogolnie negatywne nastawienie do życia. Ale teraz pomału wracam do normalnego życia. Pozdrawiam gorąco.
1969joanita jest offline Zgłoś do moderatora