Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam Problem !! CIĄŻA .. Pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-29, 11:02   #9
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Mam Problem !! CIĄŻA .. Pomocy

Cytat:
Napisane przez MamPrOBlem Pokaż wiadomość
Proszę Was pomóżcie mi bo ja z moim chłopakiem naprawdę nie wiemy co mamy zrobić...

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Mój problem polega na tym że mam siedemnaście lat mój chłopak ma dwadzieścia no i tak się złożyło że jestem w ciąży ja oczywiście się cieszę on także ale tu nie chodzi o Nas moi rodzice ani jego nie wiedzą nic o tym... Proszę podpowiedzcie mi co ja mam zrobić Boję się że matka z ojcem się ode mnie odwrócą i wyrzucą z domu a jego zrobią to samo... Naprawdę nie wiemy co mamy zrobić a jestem w 2,5 miesiącu ( Pomocy !!

powiedz rodzicom i juz co mozesz zrobic innego ?
mama sie nie domysla ?

idz do lekarza i to szybko !!!

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość

Mam znajomą, która przyznała się swoim rodzicom, że jest w ciąży dopiero w ... 9 miesiącu poważnie.
znam 2 takkie przypadki ,jedna nastolatka -corka lekarza ,zaszla w ciaze z chlopakiem ktory robil im remont domu
tzymaja ciaze w tajemnicy i sama urodzila w domu !

drugi przypadek ,dziewczyna po 20 wiec mozna by oczekiwac troche rozumu ,tez nie mowial rodzicom,nie przyjeżdzala na weekendy do domu itp unikała ich,chodzila w takich obszernych tunikach itp.
w koncu w 9 miesiacu wrocila do domu i zaczela rodzic,mamie powiedziala ze ma atak wyrostka ,pojechaly do szpitala i wyrostek sam wyszedł ,teraz bedzie mial juz z 2 lata

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując