Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-29, 11:53   #416
Darianna25
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość

pobyt w Holandii nauczył mnie jednego: Polak ja dostaje stołek to mu zwykle palma odbija, jak tylko się poczujem szefuńciem. Pracowałam jako niania najpierw dla Polaków - traktowanie jak śmiecia , a potem pracowałam dla rodziny amerykańsko-francuskiej...dziewczyno- byłam tylko "głupią nianią" a traktowano mnie jak członka rodziny, z wielkim szacunkiem i przyjaźnią. niezwykli ludzie, na poziomie. do dziś jesteśmy w kontakcie i do dziś mi mówią, że jestem jak rodzina - że mam ich we francji odwiedzić.

oooo kochana ale fajne fotki, kocham słonie , a mina lwa: bezcenna! ( o ile lew może robić mine, bo mówią, że zwierzęta nie mają mimiki...mylą się...)
a co to się porobiło z tą tempką? który dzień cyklu? staranka były?

jak ja lubię filmowe seansiki...a mój mąż właśnie pracuje....

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

To samo mam tutaj w UK. Z Polakami lepiej się nie zadawac.

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Dobrze zrobiłaś. Taka praca to zatruwanie sobie życia, jak mówi Nika.
Uszy do góry, będzie następna. Lepsza.

Tu też tylko mi, on zareagował na zasadzie buntu: jak chcesz, to ok.

Dajecie mi babulce siłę tym, że ją we mnie widzicie. Ja chwilowo jej nie czuję, ale mam nadzieję, że to się zmieni...

On jest w dojczlandach. Nie wiem co tam teraz panuje... ale świńska grypa nie wykluczona.

Fajne fotki.

A tak z innej beczki - miałam wczoraj jajkowanie. Ale ból. Pół paczki Nospy poszło. Już przedwczoraj zaczęłam jeść. I dziś dalej trzyma, tyle że przeniosło się w dół brzucha... Porażka. Mam nadzieję, że od jutra będzie już lepiej.
Oj to przeprasam.Nie wiem co mi z ta Anglią się przyśniło.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dostałam smska od Bazylki - " 1 krecha "

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

a gdzie wszyscy taka cisza u nas .... wstawac spiochy ...

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

a z tego wszystkiego zapomniałam napisac ze dzisiaj zalał mnie sluz jest przejrzysty i dokładnie jak kurze białko ... ale jest go bardzoooo duzo

No to dobrze.Do dzieła.

Ja niedawno wstałam i zjadłam śniadanko.

Dziś tempka znowu w góre strzeliła.Ja też nic nie rozumiem z tego wykresu bo taki spadek tempki zaliczyłam, że myślałam że to @.

Szukam kwater koło Tatralandii na Słowacji. Zna któraś fajne miejsce? Tylko na jedną noc i na za 3 tygodnie to bedzie mi trudno znaleść.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wykres lipiec.jpg (124,1 KB, 18 załadowań)
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora