2009-07-29, 11:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
Napisane przez Nika1980
pobyt w Holandii nauczył mnie jednego: Polak ja dostaje stołek to mu zwykle palma odbija, jak tylko się poczujem szefuńciem. Pracowałam jako niania najpierw dla Polaków - traktowanie jak śmiecia , a potem pracowałam dla rodziny amerykańsko-francuskiej...dziewczyno- byłam tylko "głupią nianią" a traktowano mnie jak członka rodziny, z wielkim szacunkiem i przyjaźnią. niezwykli ludzie, na poziomie. do dziś jesteśmy w kontakcie i do dziś mi mówią, że jestem jak rodzina - że mam ich we francji odwiedzić.
oooo kochana ale fajne fotki, kocham słonie , a mina lwa: bezcenna! ( o ile lew może robić mine, bo mówią, że zwierzęta nie mają mimiki...mylą się...)
a co to się porobiło z tą tempką? który dzień cyklu? staranka były?
jak ja lubię filmowe seansiki...a mój mąż właśnie pracuje....
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------
|
To samo mam tutaj w UK. Z Polakami lepiej się nie zadawac.
Cytat:
Napisane przez kropka75
Dobrze zrobiłaś. Taka praca to zatruwanie sobie życia, jak mówi Nika.
Uszy do góry, będzie następna. Lepsza.
Tu też tylko mi, on zareagował na zasadzie buntu: jak chcesz, to ok.
Dajecie mi babulce siłę tym, że ją we mnie widzicie. Ja chwilowo jej nie czuję, ale mam nadzieję, że to się zmieni...
On jest w dojczlandach.  Nie wiem co tam teraz panuje... ale świńska grypa nie wykluczona.
Fajne fotki.
A tak z innej beczki - miałam wczoraj jajkowanie. Ale ból.  Pół paczki Nospy poszło. Już przedwczoraj zaczęłam jeść. I dziś dalej trzyma, tyle że przeniosło się w dół brzucha... Porażka. Mam nadzieję, że od jutra będzie już lepiej.
|
Oj to przeprasam.Nie wiem co mi z ta Anglią się przyśniło.
No to dobrze.Do dzieła.
Ja niedawno wstałam i zjadłam śniadanko.
Dziś tempka znowu w góre strzeliła.Ja też nic nie rozumiem z tego wykresu bo taki spadek tempki zaliczyłam, że myślałam że to @.
Szukam kwater koło Tatralandii na Słowacji. Zna któraś fajne miejsce? Tylko na jedną noc i na za 3 tygodnie to bedzie mi trudno znaleść.
|
|
|