Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BREVOXYL-komu pomógł?PISZCIE FANI TEGO SRODKA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-09-26, 21:02   #10
Narnijka
Raczkowanie

Re: BREVOXYL-komu pomógł?PISZCIE FANI TEGO SRODKA!

Ja używam Brevoxylu od kilku dni tylko na noc i jestem baaardzo zadowowolona!..Z czółka poznikaly zaskorniki,male krosteczki jest prawie idealnie czysciutkie,z polizkow przy nosie znikaja rozserzone pory,z nosa zreszta tez!A innych problemow to raczej nie mialam.Na razie mam tylko krem nawilzajacy Chaber Kwiaty Polskie i krem Milk Comfort Avonu,ale chyba to za malo.skora mimo tego sie wususza..chyba zaopatrze sie w ten Physiogel..W pierwsyzsm i drugim dniu skora tak mnie piekla ze nie moglam spac..teraz juz prawie nie..Aha-raz nalozylam na Brevoxyl krem Epitheliale A-derma i..myslalalm ze splone zywym ogniem!!!!Palilo tak,ze prawie sie poplakalam!Nie moglam zasnac!Jakie kremy dawaly Wam najwieksze ukojenie?I nawilzenie,zeby skora nie robila sie taka..papierowa?Slyszalam cos o tym,zeby przed Brevoxylem nakladac nawilzajace maseczki..albo w trakcie trwania kuracji.

Do Smoczycy:cgyba pomyliłas mnie z Namiastka-to ona oytała sie co to jest Brevoxyl a nie ja..

Mam jeszcze pytanie:ile trzeba stosowac brevoxyl?czy jak skora osiagnie stan idealny to mozna zaprzestac?albo rzadziej nakladac?np.raz na kilka dni?Aha..czy po ostawieniu calkowiecie Brevoxylu nie wroci poprzedni stan?

i jeszcze jedno:czy picie apna zlagodzi pieczenie po Brevoxylu?
Pozdrawiam wszystkich Brevoxylowiczów..
Narnijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując