Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-30, 11:05   #4372
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13503319]Tyle że ja nie mieszczę się w rozmiarówce Potrzebuje u nich raczej 70FF A wkleisz tego multwaya ? Ja bym w sumie chętnie u nich kupowała, bo mają ładne, chociaz troche niedopracowane miseczki (chociaż niektórym leża wiec ok) .. no ale są to ogólnie tanie staniki

Heh mi już przeszło :P ale jak znowu mnie weźmie po czytaniu lobby to się zaczne wypowiadać [/QUOTE]Na balkonetce wrzucałam fotki i tu na wątku tez były, daj mi moment, to poszukam

edit:
tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2918

Ja przecztytałam wypowiedź Ewy na Lobby i co? I odechciało mi się tych staików w ogóle, bo... jestem rozpuszczona, rozpieszczona, rozbezstwiona przez wolny rynek, na którym normalnie producent walczy o klienta i chce mu sprzedać towar i baRRRRdzo nie odpowiada mi sytuacja, gdy ja komuś chcę zaplacić moje ciężko zarobione pieniądze, a on z łachą, że albo biorę to co on mi ma kaprys dać albo niech spadam na szczaw... no to ja wole spaść na szczaw tam, gdzie ktoś z chęcią mi pomoze...
Dziękuję

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2009-07-30 o 11:08
hihi jest offline Zgłoś do moderatora