2009-07-30, 11:19
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
Napisane przez karamari
Dzień dobry, dziewczynki!
Na pewno tak, tylko ja akurat takiej nie mam, więc w tej kwestii Ci za bardzo nie pomogę 
Popatrz może w wątku olejowym
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=325904
Poczytaj opisy olejów na stronach sklepów i jak sobie coś upatrzysz, to pytaj dziewczyn na Biochemii albo napisz mejla do sklepu - powinni rozsądnie doradzić
To okropnie wciąga
Gratuluję zdrowej dzidzi! Oby pozostała dziewczynką
Ja też mam II stopień na badaniu z 31 tc.
Nie powiem, że to od owsianki  
|
Dzięki Kochana poczytam sobie
Cytat:
Napisane przez precious_81
Ciasto na rogaliczki z różą się wyrabia więc chwilkę mogę z Wami posiedzieć
Gratulacje zdrowej Córeńki
Powodzenia, oby poszło Wam lepiej niż nam 
Mój mąż zapowiedział, że w sobotę jedziemy po wózek, łóżeczko, wanienkę i inne takie większe zakupy. Także zostały mi tylko dwa dni, żeby podjąć decyzję co do wózka
To dobrze, że nam już na 4 usg wyszło, że dziewczynka  więc nie ma szans na chłopca
Ja nawet nie wiem jaki mam stopień dojrzałości łożyska  Nigdy mi lekarz tego nie mówi - zawsze tylko że jest zamknięta szyjka, dobrej długości, ilość wód płodowych itp. O dojrzałości jeszcze nic mi nigdy nie mówił.
|

Cytat:
Napisane przez sorejna
witajcie
Dziś mam luźny dzień, mój wyjechał, jutro wraca wiec zrobię sobie wolne od sprzątania i gotowania i chętnie pójdę na spacer.
Ale przyznam, że z rana się zadrażniłam, bo nie wiem dlaczego ale pensja mi nie weszła na konto 28 zawsze już była a teraz już jest 30 i pusto
...a rachunki czkają...
nie wiem gdzie mam zadzwonić, by dowiedzieć się jaki jest powód opóźnienia: do pracy? do zusu? a może poczekać do jutra...  niepokoję się
aniago fajna szafeczka i ile ciuszków - zazdroszczę
my też oddajemy komodę małemu, tylko, że ma rozsuwane szuflady i będzie stała troszkę dalej od łóżeczka, więc nie będzie tak ładnie, wszystko pod ręką.
eh, już bym chciała mieć pokoik dla Witka 
|
A skąd dostajesz pieniądze? Z zusu czy pracodawca Ci płaci? Jeśli jesteś na zwolnieniu to zus ma obowiązek przesłać pieniądze do ostatniego dnia które obejmuje zwolnienie lekarskie. Mi płaci w terminie Teraz mam zwolnienie od 17 lipca do 10 sierpnia więc do 10 sierpnia max pieniądze muszę mieć na koncie.
Ide dalej odpoczywać. Kiepsko się dziś czuję. Głowa mnie boli i jest mi duszno. W dodatku ten nieszczesny brzuch co jakiś czas mi twardnieje....
|