2009-08-01, 06:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
Napisane przez Claris
A nie o Tobie myślałam  Nie piszę tego nicka, bo się go boję 
A Ty to zawsze narzekasz, że tyle do nadrobienia, jakoś wszystkie inne nadrabiają i wiedzą co się dzieje leniwcze Ty  A jak tam Wasze przygotowania? Rozglądacie się już za zespołem, foto i wideo?? Zazdraszczam tego niecałego roku 
|
po protstu......... szkoda mi czasu żałuję, że streszczeń nie ma żadnych... =)
jak już siadam wieczorem to z reguły jestem zmęczona, i czytanie 15 stron zaległych mnie dobija... wybaczcie
a przygotowania - i owszem. czekamy na koleżankę, która ma nam przesłać listę zespołów z naszej okolicy (nie rozumiem czemu i sale weselne, i takie zespoły, tak słabo się reklamują przez internet. i taki słaby przez ten internet z nimi kontakt - tak jakby maili nie odbierali... tzn z salami jeszcze ok, ale napisze do jakiegoś zespołu i tak jakby w czarną dziurę!). od fotografów którzy się nam spodobali dostaliśmy odp, że mimo info na stronie że są wolni, mają zajęty ten termin (ha ha nikt nie tyka internetu choćby po to żeby uaktualnić dane), mogą wpaść tydzień później na sesję (nawet mi się podoba taki pomysł ). i na razie tyle....
jakoś mi się wydaję, że ciągle dużo czasu
a tu nawet roku już nie ma! 
Cytat:
Napisane przez Choji
Aelitko, to chyba będziesz musiała zacząć już teraz ćwiczyć, żeby i do celu trafić i na dobrą odległość.
a gdzie suwaczek do ślubu? 
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------
a ślubu i przygotowań zazdraszczam. mnie to szybko nie grozi. jakoś po dzisiejszym dniu czarno to wszystko widzę.
|
hmmmmmm
nie rozumiem co ćwiczyć?.....
dzień dobry
|