Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy - Kraków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-01, 11:32   #104
123maja123
Raczkowanie

Dot.: Lumpeksy - Kraków

Cytat:
Napisane przez kingur Pokaż wiadomość
Ten SH jest juz wlasciwie przy Alei Jana Pawla II. Jezdza tam autobusy- 124 i 424, albo tramwaje np 4, 5, 15-jest ich wiecej, ale nie potrafie wymienic wszystkich (przystanek nazywa sie Wieczysta). SH jest nad Lewiatanem, wiec mozesz sprawdzic na zumi, albo pytac ludzi juz na miejscu o Lewiatan.
Jest tam i wycena i waga. Bylam kilka razy, jako ze obok mialam zajecia, ale w sumie dopiero ostatnio udalo mi sie upolowac cos fajnego. Znalazlam biala koszule Burberry za 2 zl(waga) i mini zip dress- tez byla na wage, bo miala zepsuty zamek, ale od czego sa babcie
Na wycenie tez sa fajne rzeczy, ale ja mialam malo czasu a SH jest dosyc spory, wiec zdarzylam tylko dosyc pobieznie przejrzec wage.
Czy polecam? Jesli trafisz na dostawe to pewnie znajdziesz cos fajnego, ale... trzeba miec szczescie ( i oko jak wszedzie... Ale sie rozpisalam...mam nadzieje, ze pomoglam

Strasznie dziękuje za informację na pewno w przyszłym tygodniu się wybiorę. A nie kojarzycie może kiedy jest dostawa?

Tak pozatym jak sobie radzicie w lumpach gdzie nie ma przymierzalni? Kupujecie "na oko" czy może staracie się jakoś dyskretnie wcisnąć w fatałaszek?

I jeszcze jedno pytanie apropo obsławionego już Dawo. Wycena czy waga?
Jak waga to jaka cena za kg? I kiedy dostawy?

Wiem że wychodzę teraz na potwornego lenia, ale poprostu wolę się przygotować na to co mnie czeka, w dodatku to dość spora wyprawa. Tak pozatym to proponuję zebrać te wszystkie informacje do kupy i przedstawić to w formie czytelnej listy. Mianowicie nazwa sklepu, mniej więcej lokalizacja, wycena czy waga, dostawy. Co wy na to?

A teraz dam coś od siebie. Niewpomniany jeszcze lumpek Replay. Wszystko schludnie, czysto, na wieszaczkach, na wagę i muszę przyznać że dość tanio wychodzi. Jeden znajduje się w okolicach przystanku "nowy kleparz" trzeba przejść na drugą stronę ulicy, a drugiego muszę opisać lokalizaję po macoszemu. Ale może któraś z Was wie co to za ulica. Więc w okolicy ulicy Stanisława ze Skalbmierza jest taki świeżo wyremonowany odcinek drogi, tam znajduje się taki ciąg sklepików, kiosków i jest tam własnie wspomniany Replay. Mówiąc innymi słowami w okolicach Almy idąc od McDonaldu w stronę Almy dochodzimy do szkrzyżowania dwóch ulic i widzimy praktycznie na przeciwko przystanek a za nim lumpk

Edtit: Przepraszam lokalizacja pierwzego to jeszcze ulica Prądnicka przed skrzyżowaniem z alejami, koło dużeog sklepu medycznego

Edytowane przez 123maja123
Czas edycji: 2009-08-01 o 23:44
123maja123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując