Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - #####super Ciuszki Extra! Wchodźcie!!!!#####
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-23, 16:51   #2
katka_19
Wtajemniczenie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
Dot.: #####super Ciuszki Extra! Wchodźcie!!!!#####

Cytat:
Napisane przez entero-kinaza
Hejka Mam na składzie pare fajnych ciuszków i bardzo chętnie się wymienię gdyż niektóre dostałam inne mi nie służą, nie pasują, itp. itd Oto lista:
KOSZULKI, BLUZECZKI etc.
1.ANGEL firma bliżej nieokreślona Bardzo ładnie dopasowuje się do ciała...Rozmiar też nieokreślony, gdyż ... dopasowuje się do ciała

2.Biała koszula DOROTHY PERKINS! Rękawki 3/4 i można zawiązać wiszące u rękawków sznureczki Fajnie się to prezentuje rozmiar 36

3.Czerwona PEACE Cropp Town rozmiar M (oczywiście S była bardzo mała jak to w Cropp Town)

4.Bluza FISHBONE-nosiłam ją, fajnie wygląda, choć teoretycznie jest męska, ale pasuje każdemu rozmiar M

5.Oliwkowa z krótkim rękawkiem rozmiar S (rozciągliwa)

6.Oliwkowa TROLL po boku sexi koronka rozmiar S

7.Pomarańczowa baseball H&M - jest boska, czemu ja jej nie mogę nosić?;( rozmiar S

8.Bluza VERO MODA Paradise Bardzo fajnie wygląda, u dołu sznureczek, który można różnie zawiązać Chcę ją oddać, bo jest osoba, która ma taką samą, a ja nie lubie chodzić w tym samym co ktoś inny:P rozmiar M

9.Koszulka zawiązywana za szyją CROPP TOWN superowa, ale mam już taką samą, tą dostałam:P rozmiar M (S była naprawdę malusia)

SPODNIE
1.Dżinsy wytarte, nie są to biodrówki Hehe rzadko się teraz takie spotyka;P bardzo fajnie się dopasowują rozmiar 27

2.Szare MISS SELFRIDGE rozciągliwe rozmiar 36

SPÓDNICE
1.Krótka szara w kratkę TROLL rozmiar M

DODATKI
1.Koraliki niebieskie mienią się na wszystkie kolory Są śliczne, ale niestety do niczego mi nie pasują

2.Koraliki żółte, bardzo bardzo ładne Ładnie się blyszczą

Nie wiem konkretnie na co chcę się wymienić Jak mi się coś spodoba to będę kombinować

ZAPRASZAM TEŻ NA STRONKĘ Z MOIMI KOSMETYKAMI! CIĄGLE COŚ DOKŁADAM, WIĘC WPADAJCIE CZĘSTOhttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100295
hejka,zajrzyj do mnie na watek...takie pytanko..gdzie masz wiecej fotek??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post1354895
katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując