2009-08-02, 21:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Bry 
MalenkaMi - GRATULACJE!!! a oświadczyny super   
kaska - no ja też od 1 wątku tu jestem ale w sumie to nie czekam jakoś specjalnie, wiem, że prędzej czy później to nastąpi, dużo rozmawiamy na ślubne tematy itp. chociaż przyznam, że mnie ostatnio te rozmowy męczą. Za dużo tego... na dodatek dzisiaj cały czas spotykaliśmy starych znajomych, zazwyczaj tych zaobrączkowanych i z dziećmi. I wszyscy jedno: kiedy Wy? 
Dzisiaj wypadliśmy nad wodę, wzięliśmy kolegę, spotkaliśmy moją prawie-psiapsiółę i wyszaleliśmy się super było, dobry dzień, wróciliśmy, kościół i potem na pizzę, spacerek we trójkę po mieście, przyjemnie tylko chłopaczek 23 lata się utopił dziś na tym zalewie... Cała akcja była, karetka, straż... ludzie się bali do wody wejść.
A mój TŻ wyjeżdża o 5 rano do Szczebrzeszyna jedzie na delegację, teraz będzie tylko na weekendy dobita jestem strasznie, bo wakacje do dupy się robią i jeszcze z 3 tygodni sam na sam zrobił się jeden... I jeszcze na koniec się lekko poprztykaliśmy.
|