Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - simply pomarańczowy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-03, 13:29   #5
tuNadia
Raczkowanie

Dot.: simply pomarańczowy :)

Cytat:
Napisane przez Mloda Pokaż wiadomość
Odziwo mi sie podoba. Pisze odziwo bo jakos nie lubie tego koloru na powiekach, ale Tobie nawet pasuje. Szkoda ze tej kreski nie widac, ale na słowo wierze ze była. Mam tylko 1 małe pytanie: czy pod łukiem brwiowym jest perłowy cien? Ja w kazdym razie tak go widze, i nie bardzo mi sie to podoba, ale to małe zastrzezenie .
no coś jakby perłowy ja albo robię rozjaśnienie, którego nie widać , albo podbijam takim perłowym i jakoś jeszcze nie trafiłam ,żebym tez była zadowolona .
Dzięki za komentarz

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Dlaczego nie ma pasować pomarańczowy kolor? Właśnie, że pasuje i to bardzo do piwnych tęczówek, mnie się podoba.
Poćwicz zbliżenia
wydaje mi sie ,ze pomarańczowy robi mi zmęczone oczy , choć ten jakoś mi sie spodobał jak nałożyłam
zbliżenia i w ogóle zdjecia ćwiczećwiczę
Dzięki !

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez madvisage Pokaż wiadomość
Ciekawie też wygląda taki zestaw jak zaprezentowałaś plus brąz na zewnętrzne kąciki. Ostatnio zrobiłam taki znajomej (też ma piwne oczy) i wyszło pięknie Spróbuj
spróbuję na pewno, bo brąz mi też wg mnie nie pasuje, choć czasami się nim maluję
ale własnie po to zamieszczam fotki, bo może mam zwidy i ktoś mi tu coś doradzi, jak Ty np. Dzięki!!
tuNadia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując