Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-03, 15:35   #512
Darianna25
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
eeeeh kobiety....nic tak nie poprawia nastroju jak udane zakupy- po prostu. jak mawiała Marylin Monroe: pieniądze szczęścia nie dają...dopiero zakupy!!!!!!!!

Konczitko, zaciskam zatem kciuki ... po pierwsze za szybką naprawę autka, żebyście już dzś nim od mechanika wyjechali i pojechali w siną dal odpoczywac....
po drugie za owocną owu...niech Wam ten urlopik przyniesie coś więcej niż tylko odpoczynek

Kochana, Lence kupujemy już rzeczy z "listy" typu śpiworki do spania, prześcieradełka, ochraniacze na materac, kupiliśmy materac do łóżeczka itp itd.
Kołyskę kupiliśmy bo okazało się, że łóżeczko się do sypialni nie zmieści ( ach ten nasz maleńki domek ) więc postanowiliśmy na pierwsze miesiące kupić kołyskę żeby mała spała z nami w sypialni. kołyska na zdjęciu ( teraz stoi w pokoju małej )

mam dziś GŁODA
Super tekst.Musze zapamietać.A propo jutro ide za butami na wesele.Miałam dzisiaj ale zaraz ide sie zdrzemnać.

A ta kołyska czemu stoi na kółkach? Nie buja się?
Ja dziś nic nie robię.Mam 2 dni wolne i zacznę od jutra.Buty, sprzątanie i wizaż.
Ja właśnie wszamałam całą pake truskawek przegryzając kit-ketem.A na diecie jestem ale jakoś codziennie grzeszę.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora