2009-08-04, 19:58
|
|
Zakręcony Chochlik
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Tri- głowa do góry, ale już! Powiedz mi- co jest strasznego w pójściu samej w obce miejsce? Zjedzą Cię na tym aerobiku? Pamiętaj, że z reguły laski chodzą tam żeby zrzucić co nieco, więc nie będą ryzykowały dodatkowych kalorii  A już zupełnie poważnie... Misia, wiele dziewczyn chodzi na fitness solo. Może poznasz jakąś fajną nową koleżankę? Ja też gdy szłam na siłownie nie znałam tam nikogo, a po niedługim czasie z większością osób rozmawiałam jakbyśmy byli kumplami od dziecka  Podczas wysiłku fizycznego wydziela się tyle endorfinek, że 90% ćwiczących jest bardzo pozytywnie nastawionych do innych 
Jeśli chodzi o ceny... Nie czarujmy się, w stolicy trudno znaleźć fajny fitness club z rozsądnymi cenami, ale nie ma rzeczy niemożliwych. Powiedz mi jaką kwotę możesz na to przeznaczyć, a może uda mi się coś w tym temacie podpowiedzieć. Żeby się nie chwaląc- człowiek się trochę w tym biznesie orientuje 
|
Hmm ja zawsze balam sie chodzic gdziekolwiek sama. Dopiero w Wawie staram sie zabic strach, ale jednak nie calkiem mi sie to udaje Mow mi dalej ze wiele dziewczyn chodzi solo a ja dalej bede mowic ze mam cykora. Zawsze jak pojde sama w nowe miejsce to zrobie wtope Jak na solarium. Babka musiala mi 2 razy wytlumaczyc o co kaman. 
Myslalam zeby ze 100zl przeznaczyc na to, ale wiem doskonale ze 120 to minimum za miesiac. Chyba musze z tym poczekac poki nie oplace szkoly jez. i uczelni. Bleee... 
Cytat:
I nie wspominaj mi tu nawet o żadnej depresji! Misia, szkoda życia na takie zamartwianie się Jesteś taką fajną, inteligentną, sympatyczną, wartościową dziewczyną- dlaczego ja potrafię to dostrzec a Ty nie?
A mi na prawdę nie ma czego zazdrościć. Ani ja wyjątkowo ambitna ani pewna siebie...
|
Słodz mi tak dalej to moze za pare lat uwierze. Ja pewnie dlatego tego nie dostrzegam bo widze to co istnieje, a nie patrze przez rozowe okulary jak Ty? Swoja droga roosshhhofffe okulary to fajna sprawa 
Cytat:
Co tu taka cisza? Haaaalooo! Dziewczynyyyy... Gdzie jesteście...? Mówi się
|
Siedzimy na nk i piszemy maile 
Cytat:
Magic pewnie ma teraz w głowie tylko romanse, więc jest rozgrzeszona, ale nie wiem jak się wytłumaczą Sabcia, Copy, Muiee, Princeska i reszta towarzystwa
|
Ja tlumacze Copy Ma powod dziewcze zeby nie pisac(nie ma to jak kontakt przez kom ).
Muiee pewnie pracuje.
Cytat:
Dziś po pracy byłam tak wykończona, że nie miałam nawet siły dowlec się na kurs hiszpańskiego... Wstyd mi z tego powodu strasznie, ale po prostu nie mogłam się przemóc Na szczęście jak już wspominałam wkrótce powinnyśmy się ogarnąć z najgorszym bajzlem i znów da się żyć. A za 3 tygodnie urlop
|
Ogarnij sie! Musisz na kurs chodzic. Nie moge sie doczekac jak bedziesz mi po hiszpansku nocami pisac slodkie smsy
|
|
|