Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-04, 19:58   #1736
Trinette
Zakręcony Chochlik

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Tri- głowa do góry, ale już! Powiedz mi- co jest strasznego w pójściu samej w obce miejsce? Zjedzą Cię na tym aerobiku? Pamiętaj, że z reguły laski chodzą tam żeby zrzucić co nieco, więc nie będą ryzykowały dodatkowych kalorii A już zupełnie poważnie... Misia, wiele dziewczyn chodzi na fitness solo. Może poznasz jakąś fajną nową koleżankę? Ja też gdy szłam na siłownie nie znałam tam nikogo, a po niedługim czasie z większością osób rozmawiałam jakbyśmy byli kumplami od dziecka Podczas wysiłku fizycznego wydziela się tyle endorfinek, że 90% ćwiczących jest bardzo pozytywnie nastawionych do innych
Jeśli chodzi o ceny... Nie czarujmy się, w stolicy trudno znaleźć fajny fitness club z rozsądnymi cenami, ale nie ma rzeczy niemożliwych. Powiedz mi jaką kwotę możesz na to przeznaczyć, a może uda mi się coś w tym temacie podpowiedzieć. Żeby się nie chwaląc- człowiek się trochę w tym biznesie orientuje
Hmm ja zawsze balam sie chodzic gdziekolwiek sama. Dopiero w Wawie staram sie zabic strach, ale jednak nie calkiem mi sie to udaje Mow mi dalej ze wiele dziewczyn chodzi solo a ja dalej bede mowic ze mam cykora. Zawsze jak pojde sama w nowe miejsce to zrobie wtope Jak na solarium. Babka musiala mi 2 razy wytlumaczyc o co kaman.
Myslalam zeby ze 100zl przeznaczyc na to, ale wiem doskonale ze 120 to minimum za miesiac. Chyba musze z tym poczekac poki nie oplace szkoly jez. i uczelni. Bleee...

Cytat:
I nie wspominaj mi tu nawet o żadnej depresji! Misia, szkoda życia na takie zamartwianie się Jesteś taką fajną, inteligentną, sympatyczną, wartościową dziewczyną- dlaczego ja potrafię to dostrzec a Ty nie?
A mi na prawdę nie ma czego zazdrościć. Ani ja wyjątkowo ambitna ani pewna siebie...
Słodz mi tak dalej to moze za pare lat uwierze. Ja pewnie dlatego tego nie dostrzegam bo widze to co istnieje, a nie patrze przez rozowe okulary jak Ty? Swoja droga roosshhhofffe okulary to fajna sprawa

Cytat:
Co tu taka cisza? Haaaalooo! Dziewczynyyyy... Gdzie jesteście...? Mówi się
Siedzimy na nk i piszemy maile
Cytat:

Magic
pewnie ma teraz w głowie tylko romanse, więc jest rozgrzeszona, ale nie wiem jak się wytłumaczą Sabcia, Copy, Muiee, Princeska i reszta towarzystwa
Ja tlumacze Copy Ma powod dziewcze zeby nie pisac(nie ma to jak kontakt przez kom ).
Muiee pewnie pracuje.
Cytat:
Dziś po pracy byłam tak wykończona, że nie miałam nawet siły dowlec się na kurs hiszpańskiego... Wstyd mi z tego powodu strasznie, ale po prostu nie mogłam się przemóc Na szczęście jak już wspominałam wkrótce powinnyśmy się ogarnąć z najgorszym bajzlem i znów da się żyć. A za 3 tygodnie urlop
Ogarnij sie! Musisz na kurs chodzic. Nie moge sie doczekac jak bedziesz mi po hiszpansku nocami pisac slodkie smsy

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora