Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-04, 22:01   #3361
sweetpinky
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Fakt, że w ciąży czuję się rewelacyjnie - choć na początku też miałam mdłości i wymioty, a w kolejnych miesiącach zdarzały mi się gorsze dni, ale nie było to jakoś specjalnie męczące.
Tylko, że właśnie wszyscy wiedzieli, że dobrze się czuję, sami powtarzali, że ciąża mi służy i promienieję, a i tak dziwili się, że pracuję skoro mogę wykorzystać okazję i posiedzieć na zwolnieniu. Ja rozumiem, że jak są jakieś komplikacje, problemy to zwolnienie jak najbardziej się należy. W końcu dziecko jest najważniejsze. Jednak niektóre moje koleżanki czuły się dobrze, nic im nie dolegało, a chodziły na zwolnienie tylko dlatego, że są w ciąży i oczekiwały, że ja zrobię tak samo.

to Ty prywatną ochronę powinnaś mieć. Aż strach iść do pracy.

Nasz jak był w worku to też nie było czuć, ale jak mąż zaczął się nim bawić w wyścigi i już go nie chowaliśmy bo babcia miała przyjść to po pół godziny cały pokój śmierdział jakąś chemią. Dlatego już go nie chowaliśmy do worków i się wietrzy.
ano strach naszczęście jak tylko ten facet zjawia się w pracy dzwonię obok do pokojów po facetów, jak to nie pomaga to dzwonię po ochronę Urzędu a jak już to nie pomaga to zjawiają się "czarnuchy" z policji takie klocki 2 na 2

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora