Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny MŁode Śląsk ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-05, 07:26   #2964
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
SSR tak, tak Ty też mnie przygarnęłaś a jeśli chodzi o grawerowanie to widziałam na aukcjach dużo fajnych pomysłów, od tradycyjnych imię+ data bo jakieś cytaty które zaczynają się na jednej a kończą na drugiej obrączce ale ten twój TŻ fajny cytat wymyślił

zanetaa88 tej firmy to ja bym nie podejrzewała o takie traktowanie klientów szok
a jaki sobie makijaż wybrałaś?

kitek_fm to dobrze że goście się dobrze bawili
No wyobraź sobie że tak się stało z koszulą.
Brudna na szyi i na rękawach!
Nawet po praniu chemicznym nie zeszło do końca.
Poszliśmy z reklamacją i dostaniemy nową z magazynu.
Kierowniczka Nas przepraszała, bo niestety nie jest w stanie zapanować nad wszystkimi klientami i teoretycznie nie powinny dawać białych koszul, ale jak nie dadzą koszuli do mierzenia całego garnituru?!
Wszystko wyjaśnione, ale szkoda że tak się stało.

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Już jestem po spisaniu protokołu Farorz wziął nas do salonu i stwierdził, że powinniśmy odpowiadać osobno ale nie będziemy sobie robić dodatkowego kłopotu i powiedział, żebyśmy się nie kopali pod stołem jak będziemy odpowiadać Postawił przed nami na stole taki ogromny złoty krzyż z relikwiami i musieliśmy wstać położyć prawe ręce na krzyż i przysięgać, że będziemy odpowiadać prawdę na wszystkie zadane tu pytania. No i potem się nas pytał najpierw TŻ odpowiadał później ja. Mamy zgodę, aby nai księża zaproszeni dawali nam ślub i co najważniejsze nie będzie dawał nam go wikary A i mamy sobie kupić świecę i książeczki, ale książeczki do ślubu w końcu wzięliśmy od farorza, daliśmy za dwie 50zł i to były nasze jedyne pieniądze Bo na zapowiedzi od nas nie wziął bo my z jednej parafii, za wyciągnięcie aktów chrztu też nie i za spisanie prtokołu nic. Powiedział, ze jak koniecznie chcemy coś dać to mamy dać po ślubie na kościół (mamy taki nasz drugi zabytkowy w remoncie) i to wszystko. A i pytania były standardowe, czyli czy jesteśmy pewni, czy nikt nas nie zmusza, adres, imiona rodziców i nasze zawody. Finito Kolejne z głowy

Widzisz jak sprawnie poszło
My teraz w niedzielę,mamy ostanie zapowiedzi mam nadzieję że moje imię będzie zmienione u Tż.My za zapowiedzi daliśmy 50 zl. U mnie co prawda nie chciał bo to nie płatne,ale powiedzieliśmy że to na Kościół i u Tż tez tyle damy.
Po równo.
Książeczki kupimy a świece Nam Kościół wynajmie

~~*~~

Kitek
Bardzo mi szkoda,że Dj Cie olał i nie robił to co chciałaś.
Ja bym go chyba wyrzuciła na zbity pysk!
Denerwujące jest to, że Ty starasz się dzwonisz, układasz listę piosenek a ktoś to zwyczajnie olewa nie wynosząc z tego konsekwencji.
Dobrze,że Ja wiem jak mój zespół gra.

~~*~~

U Nas wczoraj remont prawie się skończył
tylko ostatnie panele położyć i umeblować, sofe mamy już zamówioną czarną z eko-skóry.
Kolor ścian wyszedł no przecudowny! Strasznie z Tż jesteśmy zadowoleni.
Kolor- dojrzały chmiel taka w sumie oliwkowy ciemnie meble i panele jasne.
Jak będę miała zdjęcia to wstawię
Dzisiaj wezmę się za pierdoły typu karteczki pójdę może do kwiaciarni żeby zapakowała mi prezenty dla rodziców.
Aleee ten czas leci...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora