Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co robic , jak zyc ? :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-05, 11:54   #14
confused women
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: co robic , jak zyc ? :(

Cytat:
Napisane przez Ily Pokaż wiadomość
Juz od dluzszego czasu , chodzą mi durne mysli po głowie , że jak będzie cos robił matce , żeby wziasc noza ... I albo jemu albo sobie cos zrobic . Wiem ze to bezsensowne myslenie , i mozecie mnie zjechac o to , ale ja nie wiem jak juz mu pokazac jak to mnie boli , w jakim jestem stanie psychicznym , ze moje mysli sie sklaniają do jednego .. Chce mu otworzyc oczy , nie widze innego sposobu niz taki drastyczny
Kochanie, nie myśl w ten sposób są inne sposoby rozwiązania tego problemu. Chwytając za nów narobiłabyś problemów tylko sobie. Przypuszczam, że Twój ojciec (skoro robi takie rzeczy) prawdopodobnie nie zrozumiałby nawet jak Was krzywdzi. Musicie podjąć jakieś kroki, jeśli twoja mama do tej pory nie była w stanie tego zrobić to prawdopodobnie dlatego, że była z tym problemem sama. Teraz Ty i Twoje rodzeństwo jesteście już starsi i razem, wspierając się możecie coś zdziałać. Życzę Ci dużo siły i odwagi Pamiętaj, że nikt nie ma prawa do używania przemocy wobec Ciebie i Twoich bliskich-zwłaszcza ojciec.