Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-05, 13:17   #2255
Dominiique
BAN stały

Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Obie fajne choć mi bardziej do gustu przypadła granatowa Liya kiedyś się nad nią zastanawiałam... no ale jednak różowa Czesia męczy mnie straszliwie
Bierz Liyę, póki jest Ma bardziej uniwersalne kolory niż róż Cesi
Świetna jest, naprawdę piękna skórka (trochę zbliżona do Dewi), taka aksamitna się w dotyku wydaje Kolor ciemnoniebieski jest świetny, bardzo pakowna, bez problemu mieści sztywne dokumenty a4, ale prawie pusta wygląda na niewielką torebeczkę, zwłaszcza pomocniejszym ściśnięciu tego troczka-paska wzdłuż zapięcia. Po rozszerzeniu na maksymalną długość z kolei się powiększa. Naprawdę świetna torebka! Chciałabym jeszcze czerwoną

Co do Cesi, to kształtem i rozmiarami bardzo mi odpowiada, tylko kolorki nie... Bardzo żałuję, bo przydałaby mi się torebka tego typu, Andi jest dość spora, mam wrażenie, że Cesi jest mniejsza. Może pojawi się Cesi w innych kolorach, takich mniej rozmytych, to wtedy ją kupię

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dominiique - super zakupy ! Andi szarą mam i nie rozstaję się z nią od dnia zakupu aż mi szkoda gdy muszę zabrać ze sobą inną torebkę (tylko ze względu na kolor). Jak dla mnie Andi jest duża - ja ostatnio włożyłam do niej zakupy - czyli makaron i 5 dużych bułek a miałam ze sobą olbrzymią kosmetyczkę, złożony sweterek i parasolkę, no i oczywiście mnóstwo innych drobiazgów...
Mam dziwne wrażenie, że świeżo po wyjęciu z pudełka była mniejsza, taka mniej rozepchana Ale może to moje urojenia Jednak trzeba wierzyć opisom na etorebce. Jak piszą, że Andi to duża torba, to znaczy, że tak jest A mi się po obejrzeniu milion razy Waszych zdjęć momentami zdawało, że to taka większa średnia torba Co nie zmienia faktu, że jest bardzo ładna i cieszę się, że ją mam

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2009-08-05 o 13:19
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora