2009-08-05, 13:17
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
Cytat:
Napisane przez Susanna
Obie fajne choć mi bardziej do gustu przypadła granatowa Liya  kiedyś się nad nią zastanawiałam... no ale jednak różowa Czesia męczy mnie straszliwie
|
Bierz Liyę, póki jest Ma bardziej uniwersalne kolory niż róż Cesi 
Świetna jest, naprawdę piękna skórka (trochę zbliżona do Dewi), taka aksamitna się w dotyku wydaje Kolor ciemnoniebieski jest świetny, bardzo pakowna, bez problemu mieści sztywne dokumenty a4, ale prawie pusta wygląda na niewielką torebeczkę, zwłaszcza pomocniejszym ściśnięciu tego troczka-paska wzdłuż zapięcia. Po rozszerzeniu na maksymalną długość z kolei się powiększa. Naprawdę świetna torebka! Chciałabym jeszcze czerwoną 
Co do Cesi, to kształtem i rozmiarami bardzo mi odpowiada, tylko kolorki nie... Bardzo żałuję, bo przydałaby mi się torebka tego typu, Andi jest dość spora, mam wrażenie, że Cesi jest mniejsza. Może pojawi się Cesi w innych kolorach, takich mniej rozmytych, to wtedy ją kupię 
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------
Cytat:
Napisane przez maggie82
Dominiique - super zakupy ! Andi szarą mam i nie rozstaję się z nią od dnia zakupu  aż mi szkoda gdy muszę zabrać ze sobą inną torebkę (tylko ze względu na kolor). Jak dla mnie Andi jest duża - ja ostatnio włożyłam do niej zakupy - czyli makaron i 5 dużych bułek a miałam ze sobą olbrzymią kosmetyczkę, złożony sweterek i parasolkę, no i oczywiście mnóstwo innych drobiazgów...
|
Mam dziwne wrażenie, że świeżo po wyjęciu z pudełka była mniejsza, taka mniej rozepchana Ale może to moje urojenia Jednak trzeba wierzyć opisom na etorebce. Jak piszą, że Andi to duża torba, to znaczy, że tak jest A mi się po obejrzeniu milion razy Waszych zdjęć momentami zdawało, że to taka większa średnia torba Co nie zmienia faktu, że jest bardzo ładna i cieszę się, że ją mam
Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2009-08-05 o 13:19
|
|
|