Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć przed ślubem. Dużo. A sama nie dam rady :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-05, 14:28   #18
jodie
Zakorzenienie

Dot.: Schudnąć przed ślubem. Dużo. A sama nie dam rady :(

ja mam jeszcze tylko kilka kilogramów do zrzucenia ale mój TŻ miał tyle co Ty.Silna motywacja ( nowy kombinezon na motocykl - nie było nigdzie w Polsce takich duzych - nie dosć że wysoki to i gruby) + zdrowe jedzenie w odpowiednich proporcjach, on nie cwiczył i w 20 tygodni zrzucil 20 kg.trochę sporo, bo najlepiej jest zrzucać 0,7 kg na tydzień - tak twierdza eksperci. jak to zrobił - obliczył zapotrzebowanie kaloryczne swojego organizmu i nie przekraczał zalecanej dawki. Na początku było cieżko , organizm musiał sie oczyscić z zalegajacych toksy itp , przyzwyczaić się do nowych porcji ale było warto. Na chwilę obecna z rozmiaru XXL wskoczył na L a każdy kto go zobaczy robi wielkie oczy ze zdziwienia. Ale najważniejsze jes to że poprostu dobrze się czuje
Ja stosuję jego plan i po 2 m-cach zostało mi 3 kg , jak sie uda więcej to super jak nie to i tak będę zadowolona , tylko że ja dołożyłam do tego ćwiczenia - aerobik, siłownia - 5 razy w tygodniu. nabrałam masy mieśniowej , wyrzeźbiłam ciało i mieszczę sie w ubrania z 2006 roku.Jest ciężko nie powiem , mam chwile zwątpienia ale daję radę. życzę powodzenia! będę trzymać kciuki !