Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - poszukiwanie kremu bez
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-10-15, 11:33   #2
Neta
Raczkowanie

Re: poszukiwanie kremu bez "złych" składników trwa..../ do Smoczycy i innych Wizażanek

Zapomniałam jeszcze dodać, jak bardzo mi zależy na Waszej pomocy Moja skóra powoli odmawia mi posłuszeństwa i woła dość! To chyba dlatego, że stosuję na zmianę całą masę różnych kremów (za wyjątkiem tych typowo matujących)od Cliniqua Advanced Stop Sings, LRP Effaklar K i Aktive C przez Dermedic Acne C do Epithiale i Dermalibour A-Dermy, Vichy Termalm FIX 2 i Myokine. A do tego jeszcze Brevoxyl. I co? Nic. Skóra nadal przesuszona, świeci jak choinka po kwadransie od nałożenia podkładu, zaskórniki jak były tak są. Ja naprawdę chcę dla niej dobrze tylko co z tego, jak tak naprawdę nie wiem co robić, żeby jej nie wykończyć, bo z tego co widzę to moja cera już ledwo dyszy. Jak dobrać odpowiednie kosmetyki( czyli o właściwym składzie !! to chyba najwazniejsze),jak przerwać to błędne koło wklepywania przypadkowych maści, kremów i w końcu z przyjemnością spojrzeć w lustro?? To chyba jest możliwe, bo przecież specyfików na rynku jest ogrooom. Tylko które wybrać?
Neta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując