Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków.Wätek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-05, 18:49   #2169
grzywa17
Raczkowanie

GG do grzywa17
Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
ja sie zŁamaŁam poszlam zrobic pasemka na tych farbowanych , chcialam tylko troche tych pasemek a mam teraz blond-żóŁtko na tle bązowym, czy casting by to przyciemniŁ ? kupilam taki mrozny beż bo wydawal mi sie neutralny, mam zaŁamanie - co ja zrobilam wy tu tak piszecie że macie juz tyle naturalnych a ja mialam odrost 2 cm i wszystko zniweczylamtymi pasemkami
Tak bywa jesli na ciemnych chcesz zrobic blond Ja kiedys bylam jeszcze lepsza bo pofarbowalam palletem calosc i mialam kurczaka wielkanocnego na główce Radzę iść z tym do fryzjera i niech pofarbuje na kolor możliwie Twój naturalny. Lub uzbroić się w cierpliwosc- taki żółty ma to do siebie, że szybko płowieje (zamieszczam fotkę, była zrobiona jakieś dwa miesiące po farbowaniu na rażąćą żółć, więc chyba nie jest tak źle Zdjęcia zaraz po farbowaniu, dla dobra Twoich oczu, wolę nie zamiesczac ) I proponuję omijac drogeryjne półki z farbami na kilometr
Ja wcale nie mam wiele więcej bo dopiero 5cm i to dzięki Radicalowi bo rosną dwa razy szybciej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SL382148wizaz.jpg (18,0 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez grzywa17
Czas edycji: 2009-08-05 o 19:41
grzywa17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując