Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy Prosze Pani!! Mam Problem Poważny Nie Wiem Co Robic....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-24, 20:17   #1
REDSTAR
Przyczajenie

Pomocy Prosze Pani!! Mam Problem Poważny Nie Wiem Co Robic....

Mam problem ze skóra głowy. Od stycznia 2005 nabawiłem sie uczulenia skóry głowy po szamponie seboradin niger i odzywce tej samej firmy. Włosy zaczeły sie szybciej przetluszczac i po jakim miesiacu uzytkowania pojawiłay sie przy skorze glowy(w skorze) białe małe kuleczki. Mijały miesiace i to nie znikało. Zmieniłem szampon gdzies w marcu na dermena. Niestety ten szampon dobił moje włosy tzn skore głowy zaczeły sie robic twarde zółte(nie jak wczesniej białe) kulki przy skorze było ich coaz wiecej i pojawiały sie juz 1,5 dnia po umyciu głowy!!(teraz niecały dzien) Swedzenie itp to była norma. Dzis mamy Luty ale 2006 i niestety kulki sa ale juz nie tyle ale skora zrobiła sie bardz tłusta(mało powiedziane tłusta)Czasami jest tak ze tłusz (łoj) widac juz 10 min po umyciu głowy!!! (wystepoje on szczegolnie na czole blisko lini włosow(skora az sie swieci). Straciłęm bardzo duzo włosow mozna powiedziec ze przez rok polowe nie wiem co mi mzoe pomoc, pije pokrzywe ktora pomaga chyba i vczasem po umyciu płocze nia włosy. O I

NAJWAZNIEJSZE:
"przez ten rok kazdy włos ktory mi wypadł wyglądał tak ze przy cebulkach jest przeźroczysty(biały osad) i na cebulce jest jakis dziwny osad(tak jakby skorupa tez biała) który dośc mocno trzyma się się cebulki"

Dodam jeszcze tgylko ze czasami jet łupiez a czasami nie. hmm co jeszcza lekarz mi przepisał Polytar AF no i jakos nieradzi sobie albo zle go stosuje. Uzywałem rozniez nizroalu tez z mizernym skutkiem. Nie wiem jak sie pozbyc tego uczulenia czy co to jest.

Jesli tak dalej bedą mnie leczyc to wielkanoc bedzie dla mnie łysa(
REDSTAR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując