Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-06, 11:30   #1414
Eskadia
Rozeznanie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek

Cytat:
Napisane przez metice Pokaż wiadomość
Dziękuję za tak szybką odpowiedź i cieszę się, że nie zostałam zbesztana za moje podejście, bo do tej pory wszyscy stukali się w głowę, że myślę o tego typu wyjeździe

Może faktycznie on czeka na konkretne szczegóły? Póki co napisałam mu wczoraj maila, w którym zaproponowałam, że przyjadę na parę dni. Mam nadzieję, że dzisiaj odpisze i będę mogła już podać mu konkretną datę mojego przyjazdu... Chciałabym jak najszybciej kupić bilety, bo im dłużej zwlekam tym są droższe...

Wampirem to on nie jest ale takiego faceta w Polsce to ze świecą szukać... Wysportowany, z 2 metry wzrostu, południowy typ urody i do tego niebieskie oczęta. W życiu bym nie przypuszczała, że taki koleś zwróci na mnie uwagę i że jeszcze będzie we mnie wpatrzony jak w obrazek... Dosłownie czułam się przy nim co najmniej jak jakaś księżniczka
skoro jest taki wspaniały to idż za głosem serca i się nie zastanawiaj, tylko jedz, bo możesz żałować do końca życiapewnie wyczułabyś instynktownie gdyby był złym człowiekiem i chciałby Cię skrzywdzic.a tak przynajmniej sprawdzisz, jak będzie Cię traktował na swojej ziemi...powodzenia
Eskadia jest offline Zgłoś do moderatora