2009-08-06, 11:53
|
#6
|
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2008-08
Wiadomości: 16
|
Dot.: Technologia żywności i żywienie człowieka
Wszystko do przejścia Jestem już po pierwszym roku i naprawdę nie było źle, po prostu trzeba lubieć chemię i oczywiście umieć, bo jak dziewczyny piszą jest jej sporo. Studia są naprawdę przyjemne, gdyż uczą praktycznych rzeczy (np. robienie konserwy) hihi, a nie tylko wiedzy książkowej.
Powiem nawet, że jest czas na imprezy na pierwszym roku, no ale na drugim roku to się zaczyna prawdziwa nauka: maszynoznawstwo, otż, chemia żywności, biochemia itd. Dziewczyny ze starszego rocznika mówiły nam, że jeśli się przejdzie drugi rok to już dalej pójdzie lekko.
Pozdrawiam i życzę przyjemnego studiowania
__________________
Naukowcy odkryli, że kiedy robimy ustami grymas taki, jak przy uśmiechu nasz mózg daje się "oszukać" i aplikuje nam dawkę hormonów szczęścia.
|
|
|