Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-06, 12:09   #4785
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja widze, ze juz sie obrazasz. szkoda. ale mam nadzieje, ze to jakos przetrawisz
poprostu juz raz sie mocno sparzylysmy i wiecej tego bledu powtarzac nie chcemy. liczymy na zrozumienie (z reszta jest wsrod nas grono radykalne, ktore jest za tym zebyliste zamknac raz na zawsze, bo nie czuja sie pewnie piszac o sobie, a nie wiedzac kto jeszcze w przyszlosci bedzie mial to dane czytac...)

ale jak pisalam - na pierwszym miejscu jest forum. a lista to jakis tam malutki dodatek i tyle... jakby lista byla podstawa to bysmy tu tyle nie produkowaly

Lain nie obrażam się, szanuję zwyczaje panujące na forum, jestem nowa, więc nie zamierzam wpychać się nigdzie na siłę. Ale chyba potwierdzisz że dobrze rozumiem istotę Waszego "pw".

Ja też chciałabym kiedyś móc pokazać Wam moje fotki w sukni, jak ją już będę kiedyś mierzyła czy w ogóle z wyjazdów wakacyjnych, ale teraz nie wiem już co mam o tym myśleć. Z jeden strony dobrze się stało że jako Jedyna odważna napisałaś o Waszej liście, bo teraz już wiadomo że nie jest to normalne pw, więc przynajmniej dla nowych wizazanek skrót " na pw" które jak się domyślałam nie znaczy "zwykłe pw" jest już jasny, a z drugiej strony wszystkie chciałybyśmy się móc wygadać, co często jak sama wiesz na forum publicznym możliwe do końca nie jest. Oczywiści że to strawię, nie ja tu ustalam reguły.

Dziękuję Lain, doceniam szczerość

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora