Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-06, 12:32   #197
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III

Cytat:
Napisane przez selene211 Pokaż wiadomość
Wolalabym zebys zapytala kogos kto jest na czasie z odżywkami. Ja nawet nie wiem co jest teraz na rynku , od ponad roku jestem za granicą.Tamta twoja jest dobra na poczatek , wiekszosc kobiet ma problemy z odzywkami i wymiotuje po pierwszej dawce dlatego na poczatek wybor dobry Ja wcinalam Kaizena razem z chlopakiem tylko w mniejszych ilosciach

J
Wymiotują Ja chyba nie będę, bo piłam już małżowe i wszystko ok.
Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość
Dominiko chodź na odchudzaczki i pytaj o odżywki, dziewczyny stosowały, stosują, a Pingi na pewno
Boję się trochę, bo wszystkie tam zdrową dietę stosują, a ja czasu nie mam i mnie pogonią, że na łatwiznę idę
Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Dajcie spokój z tym odchudzaniem!
Pranie- chudzinka taka Dominika- kolejna szalona...

Piękne, szczupłe i baaardzo kobiece! Czego chcieć więcej?

Paula- mi się b. podobasz w obecnej fryzurze oraz kolorze
Ale ja nie narzekam Przez wiele lat nawet po ciąży 53-54 kilo ważyłam, a teraz 61. Nie chcę wrócić do tamtej wagi, bo uważam, że to za mało (no i jak się jest zbyt chudym w pewnym wieku to to postarza jednak), ale tak 57-58 byłoby fajnie, a poza tym ujędrnić się chcę

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora