Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prosze o pomoc:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-24, 20:54   #1
olcia1987
Rozeznanie

Prosze o pomoc:(

Potrzebuje pomocy i prosze o kazda radeChodzi o to ze niemge znalez odpowiedniego podkladu Mam cere mieszana,wrazliwa.Zaczela m uzywac preparatow przepisanych od dermatologa,robonych w aptece,aby podtrzymac efekt skory gdyz jestesm po kuracji tetracyklina.Na mojej cerze niemam juz pryszcze,sa wagry ale najwiekszym problemem jest to za mam w niektorych miejcsach przesluszona skore.I tu jest wlasnie problem Uzywalam podkladu z Maybelline z pudrowym wkonczeniem i bylam bardzo zadowolona.Ale musialabym uzywac tlustego kremu bo sa widoczne te przesluszenia.A to sprawia ze pozostala czesc twarzy wyglada brzydko Mam probki podkladow z Max Factora,2 rodzaje,nowy podklad z Erisa rozswietlajacy i jeszcze z Vipera i zaden niejest dobry.Sa jakby za suche Bardzo was prosze doradzce co bedzie odpowiednie dla mnie.Moze znacie podklad ktory niepodkreslalby suchej skory i dobrze trzymal na buzce??A moze poprostu zrezygnowac z kupna nowego podkladu a zaiwestowac w jakis krem ktory usunie ta sucha skorei bede mogla dalej stosowac Maybelline.??Bardzo was prosze o jakiekolwiek rady.Z gory dziekuje
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując