Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - krem glyco A 12% izis - dostepny na kwc , przeciw zmarszczkom?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-10-19, 14:32   #1
amor
Raczkowanie

krem glyco A 12% izis - dostepny na kwc , przeciw zmarszczkom?

Moja buzia jest bardzo problematyczna , nie dośc że wągry (parówki nie pomagaja niestety) to i trądzik(dzis mam 6 krostek na czole. bo zawsze tam wyskakują ) i w dodatku przebarwienia na czole i brodzie. Niewielkie te przebarwienia(udalo mi sie wiekszosc zniwelowac zabiegami eksfoliacji u kosmetyczki)Teraz chcialabymt ylko jakos uporac sie z tym trądzikiem i tymi malymi plamkami... przeczytalam i tym kremie z firmy Izis , udałam się do apteki a tam dopwiedzialam się że ejst to krem dla SARZEJĄCEJ SIE SKORY i nie kupilam . bo przeciez moja skora nie jest jakas stara , myslalam ze pomylilam nazwe. dzis znow sprawdzilam i nie pomylilam. wiec nie wiem co jest grane.

I druga sprawa to już poważna. gdyby mi się udalo to wyleczyć te kilka krostek i przebarwien czy moglabym chodzic na soalrium. wiem ze po kwasach nie moglam bo sie nawracaly przebarwienia. chodze na soalrium i opalam wszystko procz buzi ale teraz nie chce byc blada i wlasnie nie wiem. moze jakos chronic specjalnie buzie na tym solarium? i nie uzyje samoopalacz o nie , nie ma szans.
amor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując