2006-02-24, 22:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: rozstanie z facetem- czy ktoras tez to przezywa?
Cytat:
Napisane przez neysa
Mój eks jest bardzo przystojnym mężczyzną i od początku niesamowicie mnie pociągał... Także nie dziw, ze jak komuś kleją się do mnie łapki, to ja patrzę przez pryzmat niego...Kaja, czasem tak mi ciężko... Tak sobie czasem myślę, że on może już ma jakąś drugą, która mu bardzo odpowiada, a ja tu sie męczę z tymi randkami... Marzę o prawdziwej miłości, do końca zycia, a jakoś mi nie wychodzi. Czasem boję się, ze bezpańskie psy pogryzą mnie martwą (a'la Bridget J.). Czasem wydaje mi się, że inni to mają tak prosto- wielka miłość, ślub, razem na zawsze, a u mnie to jakies góry i doliny...I mężczyzna, którego uważałam za miłość swojego zycia odszedł...A płytę Cerekwickiej musze ściągnąć.
Sublime, opowiadanie prawdziwe, ale tak ciężko znaleźć sensownego faceta na dobre i złe, na pogodę i niepogodę...I ciężko, mimo wszystko zapomnieć na zawsze i odkochać się...
|
Neys wierzę... ja sobie nie wyobrażam że ktoś inny mógłby byc obok, chyba nie jestem na to jeszcze gotowa, albo... albo juz zawsze bedę sama z NIM w myslach... nie nawet tak nie myślę...
Wiesz, może poprostu na te randki nie jestes jeszcze gotowa? Może za szybko zaczełaś... niewiem podziwiam że się tak szybko pozbierałaś, ja nie potrafię... ja za to wczoraj na dnie szafy znalazłam jego ulubiony swetr... ryczałam wtulona w niego, czułam jego zapach... tak mi go brakuje ;(
Też zazdroszczę tym którzy trafiają za pierwszym razem na swoja miłość życiową... ale dlaczego ten mi przeznaczony nie ejst teraz tu obok?? A może wcale go nie ma?? To straszne ale trzyma mnie taki strach, trzyma i nie chce puścić, ze ja juz zawsze będę zyła wspomnieniami, sama ze wspomnieniami...
Coś Wam to przypomina?? Ehhh
Nikt nie wie jaki czuję ból znów mnie oszukała miłość
brakuje słów by wyrazić to co czuję sensu nie ma nic
dla kogo mam teraz żyć...
Ja wierzyłam, wierzyłam w nas co się stało że tak nagle zgasł twoich oczu blask
zimne słowa zimne serce pocałunków gorzki smak
całkiem obcy dla mnie stałeś sie teraz wiem że to była gra
byłes dla mnie wszystkim a ja dla ciebie nie znaczyłam nic
zupełnie nic
serce ci oddałam a w zamian co dostałam?
ból i łzy
nic nie pomaga choc chciałabym zapomniec o tobie i znów zacząć normalnie zyć
nie chce tych bezsennych nocy
chce z radościa witac kazdy dzień
ale jak mam znowu śmiać się chyba że znienawidzę ciebie
byłes dla mnie wszystkim a ja dla ciebie nie znazyłam nic zupelnie nic
serce ci oddałam a w zamian co dostalam?
ból i łzy
Neys, sprawdz za chwile skrzynkę...
|
|
|