Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-06, 19:40   #303
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III

Cytat:
Napisane przez WinlyEm Pokaż wiadomość
wklej i tu i tam w sumie jak chcesz. bałam się ze w 8 nie wejde, ale są OK i jak zobazyłam Twoje zdjecie na NK, taka drobinka jesteś (chyba że ten facet obok jest po prostu duży) więc na pewno też wejdziesz
Hah, no do wysokich nie należę ani nic w tym stylu, raczej kruszyna ze mnie 160 cm wzrostu, 50 kg. Gdyby mi z pasa trochę w biust wymigrowało to byłabym w pełni zadowolona bo nie mam kompleksu wzrostu itp, lubię być nieduża a na zdjęciu to mój TŻ (lekko przymęczony ) - ma 185 wzrostu, przez co dodatkowo ja wydaję się mniejsza

Swoją drogą jak już mówię o swoim wzroście / wadze - śmiać mi się chce jak sobie przypominam miny panów prowadzących TIRy, kiedy widzieli jak wyprzedza ich wielki, wypełniony ciężkim ładunkiem bus prowadzony przez taką drobinę bo się pochwalę że 700 km (rozłożone na 3 raty) z 2500 km jakie pokonaliśmy z tatą w niecałe 3 doby ja prowadziłam kocham to, kierownica to przedłużenie mojej ręki a dzień bez auta to dzień stracony a po niemieckich autostradach to dopiero można przyjemność z jazdy czerpać... osobowe też łykałam w sporej części, dziwne że ograniczeń prędkości nie mają a szybkimi autami jeżdżą w większości max 130 km/h... Kultura jazdy aż do przesady

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora