Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KADUS to już koniec.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-06, 20:42   #24
fryzj
Przyczajenie

Dot.: KADUS to już koniec.

Cytat:
Napisane przez modnyfryzjer Pokaż wiadomość

Czyli potwierdzasz to co wcześnie napisałem.
Nie, doprecyzowuję. Twierdzenie, że nie zadbali było w tamtym momencie bez sensu.

Cytat:

O ile orientuję się zabraknie Tomka Bronowickiego, który występuję w katalogu Kemona.
Gdzie w katalogu Kemona jest Tomek Bronowicki? Z tego, co wiem, on się z Kadusem rozstał już jakiś czas temu.

Cytat:

Dla salonów firmowych wiąże się z zakupem pakietu startowego ( 6700 zł), nauką nowych produktów i całych przyzwyczajeń związanych z nimi. Tłumaczeniu klientom dlaczego tak się stało. Odnajdywaniu kolorów zbliżonych do wcześniejszej marki. Wymianą towaru (czytaj nie korzystną ). Posiadaniem całego asortymentu nowej marki ( większego niż Kadusa ), który nie do końca wszystkich zadowala.
Brak Kadusa jest niezależny od Polwellu, więc nie ma co rozdzierać szat. Tak czy siak każdy salon musi znaleźć sobie nową markę, z którą trzeba zrobić wszystko to, o czym piszesz. Myślę, że - cytując Ciebie "Znając wcześniejszą pracę Waldka i jego ludzi można spodziewać się, że odniosą sukces" - kluczem są ludzie. I wiedząc, jak się z nimi pracuje, można zaryzykować nową markę.

Cytat:

Warto wspomnieć, że firma Kemon już jakiś czas funkcjonowała na naszym rynku.
Czy firma Kemon nie zmieni kolejnego dystrybutora na naszym rynku
A do tej pory była obecna na rynku? Może właśnie dlatego zmienia się dystrybutor, że do tej pory Kemona właściwie na rynku nie było?
fryzj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując