2009-08-06, 20:42
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: KADUS to już koniec.
Cytat:
Napisane przez modnyfryzjer
Czyli potwierdzasz to co wcześnie napisałem.
|
Nie, doprecyzowuję. Twierdzenie, że nie zadbali było w tamtym momencie bez sensu.
Cytat:
O ile orientuję się zabraknie Tomka Bronowickiego, który występuję w katalogu Kemona.
|
Gdzie w katalogu Kemona jest Tomek Bronowicki? Z tego, co wiem, on się z Kadusem rozstał już jakiś czas temu.
Cytat:
Dla salonów firmowych wiąże się z zakupem pakietu startowego ( 6700 zł), nauką nowych produktów i całych przyzwyczajeń związanych z nimi. Tłumaczeniu klientom dlaczego tak się stało. Odnajdywaniu kolorów zbliżonych do wcześniejszej marki. Wymianą towaru (czytaj nie korzystną ). Posiadaniem całego asortymentu nowej marki ( większego niż Kadusa ), który nie do końca wszystkich zadowala.
|
Brak Kadusa jest niezależny od Polwellu, więc nie ma co rozdzierać szat. Tak czy siak każdy salon musi znaleźć sobie nową markę, z którą trzeba zrobić wszystko to, o czym piszesz. Myślę, że - cytując Ciebie "Znając wcześniejszą pracę Waldka i jego ludzi można spodziewać się, że odniosą sukces" - kluczem są ludzie. I wiedząc, jak się z nimi pracuje, można zaryzykować nową markę.
Cytat:
Warto wspomnieć, że firma Kemon już jakiś czas funkcjonowała na naszym rynku.
Czy firma Kemon nie zmieni kolejnego dystrybutora na naszym rynku
|
A do tej pory była obecna na rynku? Może właśnie dlatego zmienia się dystrybutor, że do tej pory Kemona właściwie na rynku nie było?
|
|
|