Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-06, 21:08   #2167
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

monia.ch, co Ty też to gadasz? Na pewno pięknie wyglądasz w sukni! Przecież ładnemu we wszystkim ładnie

Co do bram, to my ich mieliśmy dużo. Pijaczki zawsze zwęszą wódkę za darmo... Połowy tych ludzi od bram w ogóle nie kojarzyłam...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
dzis z okazji wolnego mieszkania na noc zakladam bieliznę ktora kupilam niby na noc poslubną. zrobie TZ niespodzianke, a jutro rano dostanie ode mnie prezent - ten album z moimi aktami
Wow, gorrrrąco będzie
Odkąd TŻ widział mnie w noc poślubną w kupionej specjalnie na tę okazję bieliźnie, ciągle każe mi ją zakładać

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ogladalam fotki na nk-ale z Ciebie kruszynka ja drobna nie bylam, ale teraz to sie taka MAMA zrobilam
(...)
Noooo, jestem dość szczuplutka

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mam dokladnie tak samo. Przeprowadzilismy sie we wtorek i jest cudnie. Straszna frajde sprawia mi kupowanie mopów, żelazka, garnkow itd. Taka zmiana - ślub i współne mieszkanie CUDOWNIE!
My kupiliśmy już przez allegro kilka rzeczy i też nam to sprawia frajdę. W przyszłym tygodniu wybieramy się po resztę zakupów

groszku, śliczna z Was para!

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Pozwole sobie odpowiedziec, jako że sama mam szelke wokoło szyi. A wiec ja na szyje nie zakladam nic bo moim zdaniem ze szelka byloby to juz za duzo. Za to na reke chce sobie kupic taka grubsza bransoletke z kryształków i wiszace kolczyki, długie.(...)
Ja nie miałam szelki wokół szyi, ale za dość szerokie i bogato zdobione ramiączka. Założyłam więc właśnie bransoletkę z kryształków i długie kolczyki. Ładnie to wyglądało

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)to czemu niepodeszla: kurde poznalabym jeszcze jedna wizazanke asi_kol!!!dostaniesz w dupsko

nie wiem czy kliwia sie odniosla wiec juz wyjasniam... przeszukalysmy caly watek slaski i nasz ale nic nie bylo o kosciele napisalas tylko godzine i kiedys dzielnice w ktorej mieszkasz.. wiec strzelalysmy w 2 koscioly.. ale kliwia wpadla na pomysl i napisala ze zbiera adesy kosciolow i tak dalas sie zlapac a ja poznalam kosciol - a wogole zeby sie upewnic z godzina to w ogloszeniach parafialnych na stronie kosciola sprawdzilam i juz wszytko wiedzialam

(...)
Asia chyba nie była pewna, czy to Ty, bo potem dopiero na weselu się mnie pytała Oczywiście jej wszystko rozentazjuzmowana opowiedziałam

Widzę, że obydwie z Kliwią się niesamowicie postarałyście Wariatki

Jeeeezzzzuuu, jak dobrze, że z tą Twoją świadkową skończyło się tylko na guzie!

Sobotnie żonki, trzymajcie się i nie dajcie się zwariować!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując