2009-08-06, 21:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
monia.ch, co Ty też to gadasz? Na pewno pięknie wyglądasz w sukni! Przecież ładnemu we wszystkim ładnie 
Co do bram, to my ich mieliśmy dużo. Pijaczki zawsze zwęszą wódkę za darmo... Połowy tych ludzi od bram w ogóle nie kojarzyłam...
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
(...)
dzis z okazji wolnego mieszkania na noc zakladam bieliznę ktora kupilam niby na noc poslubną. zrobie TZ niespodzianke, a jutro rano dostanie ode mnie prezent - ten album z moimi aktami 
|
Wow, gorrrrąco będzie 
Odkąd TŻ widział mnie w noc poślubną w kupionej specjalnie na tę okazję bieliźnie, ciągle każe mi ją zakładać 
Cytat:
Napisane przez Maggie1983
 ogladalam fotki na nk-ale z Ciebie kruszynka  ja drobna nie bylam, ale teraz to sie taka MAMA zrobilam 
(...)
|
Noooo, jestem dość szczuplutka 
Cytat:
Napisane przez Justyna33333
Mam dokladnie tak samo. Przeprowadzilismy sie we wtorek i jest cudnie. Straszna frajde sprawia mi kupowanie mopów, żelazka, garnkow itd. Taka zmiana - ślub i współne mieszkanie  CUDOWNIE!
|
My kupiliśmy już przez allegro kilka rzeczy i też nam to sprawia frajdę. W przyszłym tygodniu wybieramy się po resztę zakupów 
groszku, śliczna z Was para!
Cytat:
Napisane przez liliputek
Pozwole sobie odpowiedziec, jako że sama mam szelke wokoło szyi. A wiec ja na szyje nie zakladam nic bo moim zdaniem ze szelka byloby to juz za duzo. Za to na reke chce sobie kupic taka grubsza bransoletke z kryształków i wiszace kolczyki, długie.(...)
|
Ja nie miałam szelki wokół szyi, ale za dość szerokie i bogato zdobione ramiączka. Założyłam więc właśnie bransoletkę z kryształków i długie kolczyki. Ładnie to wyglądało 
Cytat:
Napisane przez martucha84
(...)to czemu niepodeszla   : kurde poznalabym jeszcze jedna wizazanke  asi_kol!!!dostaniesz w dupsko 
nie wiem czy kliwia sie odniosla wiec juz wyjasniam... przeszukalysmy caly watek slaski i nasz ale nic nie bylo o kosciele napisalas tylko godzine i kiedys dzielnice w ktorej mieszkasz.. wiec strzelalysmy w 2 koscioly.. ale kliwia wpadla na pomysl i napisala ze zbiera adesy kosciolow i tak dalas sie zlapac  a ja poznalam kosciol - a wogole zeby sie upewnic z godzina to w ogloszeniach parafialnych na stronie kosciola sprawdzilam i juz wszytko wiedzialam 
(...)
|
Asia chyba nie była pewna, czy to Ty, bo potem dopiero na weselu się mnie pytała Oczywiście jej wszystko rozentazjuzmowana opowiedziałam 
Widzę, że obydwie z Kliwią się niesamowicie postarałyście Wariatki   
Jeeeezzzzuuu, jak dobrze, że z tą Twoją świadkową skończyło się tylko na guzie! 
Sobotnie żonki, trzymajcie się i nie dajcie się zwariować!
|
|
|