Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-07, 12:51   #699
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
odzywam sie po raz pierwszy tu, bo kiedys trzeba, jezeli sie tak namietnie podczytuje Was kochane

a, ze dzis szczegolny dzien dla mnie, to moze i dobry moment.

bardzo sie ciesze, ze jestescie, bo wiele postów jak czytalam, to mam tak samo, te smutki i wariacje, ale wlasnie potem jak poczytam, powchodze w te linki, to mam te smutki, kumuluja sie w jedno.

za duzo nie bede pisac, bo nie mam za bardzo kiedy i prace zawalam, bo tu z Wami przesiaduje

Jestescie wszystkie niesamowite, szczere, po prostu kochane, watek jest taki magiczny jakim byl Majk.

no, ale koniec smutasów, nawet moj maz mi dzis smsa rano napisal, ze mam sie nie smucic, bo Majki patrzy z gory i bedzie niezadowolony

tak po prostu chcialam sie przywitac i zebyscie wiedzialy, ze nas jest o wiele wiecej niz tylko w tym watku, ktorym tak bardzo brak MJ.
Dziękujemy za miłe słowa I witamy w Neverlandzie. twoje życie juz nigdy nei będzie takie samo
Jak tylko znajdziesz czas pisz z nami...i koniecznie musisz stworzyć erotyk dla Majka

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Patrzcie na to

1. Uśmiałam się (wybacz mi Panie Boże )
2. Ja chcę takie kolczyki!!!!
1. Leżę
2. Ja też

Cytat:
Napisane przez ushia Pokaż wiadomość
spoko, Bog ma poczucie humoru - a jezeli nie ma to nie zasluguje na tytul

kolczyki obledne - mina mojego meza gdybym w takich wyskoczyla - bezcenna

mycha - podobne sa na allegro - tylko 9,5
9,50? Toć to jak za darmoooo

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
A Wy tak sobie mówicie o niej,a tak naprawdę to same nie wiecie co by było jak Wy byście się na tą scenę dostały z nim nie wiadomo jak organizm zareaguje także... można by gdybać...
Ja bym dstała wielkiego "O"

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ushia Pokaż wiadomość
e tam pech - jak glupia mdleje zamiast lapac to dobrze jej tak

mam nadzieje ze wizaz pozwala linkowac aukcje?
http://www.allegro.pl/item704612708_..._kolczyki.html
Jakież cudne..."Badowe"

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

I lusterko do torebusi do kompletu
http://www.allegro.pl/item697391791_...o_torebki.html
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora