Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-07, 22:09   #521
selene211
Zakorzenienie

GG do selene211 Send a message via Skype™ to selene211
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III

Cytat:
Napisane przez angel of sadness Pokaż wiadomość
Matko przez to, że trwa tutaj masowa produkcja postów źle przeczytałam Trzeba by się w takim razie zastanowić czy izolacja to również urządzenie budowlane, ale dzisiaj tego się nie podejmuję.

A tak wracając do tematu tego wątki trochę (w zasadzie co tutaj jest tematem) to czy ktoś mógłby mi zrobić szybki kurs rysowania kreski na oku... napatrzyłam się a makijaże cathy...cudo Jaki zestaw jest najlepszy dla początkujących - uświadomcie mnie, czego jeszcze nie
mam

Uczyłam koleżanke , wiec Ci poge tylko podszepnąc co ona żle robila.Moze to błache ale cisnelam ja z godzine bo sama sobie nie mogla. Musisz najpierw ustabilizowac reke , czyli lokiec nie ma sobie latac w tą i w tamtą. Przycisnij łokiec do cycka..i problem drgan w pionie masz z glowy. Jak juz reka stabilna, malujac kreseczke wykonuj ruch tylko w nadgarstku..bo przecież lokiec przy cycuszku odpoczywa.No i ostatnie, naciagnij sobie powieke jak chinka lewą reka i zaczynaj na poczatek od lini tuz przy lini rzes..z czasem bedziesz je sobie wydluzac....
Plis nie nabijajcie sie ze mnie:P ale na moja lewuske psiapsiule podzialalo dobrze ze tego nie czyta

PS. na poczatek moze kup sobie cos w formie kredki , albo jeszce lepiej mazaka.Rimmel ma takiego pisaka Nie wiem dziewczyny , co myslicie..i nie smiac sie ze mnie bo sie zamkne w sobie