Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Karma - (po) co to jest i jak się liczy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-25, 13:13   #91
Ami
Zakorzenienie

Dot.: Karma - (po) co to jest i jak się liczy :)

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Wydaje mi się, że "minusowa karma" bedzie przyznawana tylko w wyjatkowych sytuacjach. Ja mam spora moc dlatego nie wiem czy w ogole odwaze sie komus odjac punkty. Musialaby mnie ta osoba ewidentnie wyprowadzic z rownowagi

Dlatego mysle ze nie ma sie czego bac i nie trzeba unikac wymiany zdan z wizazankami z wieksza moca. Nie wydaje mi sie aby ktorakolwiek z nich odejmowala punkty zlosliwie.
Dokładnie. Jestem bardziej skora do karmienia pozytywnie niż negatywnie. Zarówno "starych" wizażanek (jak to piszecie), jak i "nowych". Na prawdę przyznając karmę nie patrzę na ilość postów. I wątpię, żeby którakolwiek z wizażanek tak robiła.

Cytat:
Napisane przez Alchemiczka :D
Jest trochę racji w tym co piszesz, ale też znowu nie ma się co bać tzw. "starych" wizażanek. One często mają wiekszą wiedzę niż takie "młode" wizażanki jak ja. A poza tym jeśli coś nie spodoba Ci się i napiszesz to grzecznie to z pewnością nikt nie odejmie Ci punktów karmy. Może dzięki tej karmie uniknie się takiego linczowania jak to miało miejsce kilka razy na forum, a bedzie po prostu fukcjonowała wymiana zdań na wysokim poziomie i nie będziemy się wzajemnie obrażać.

Jeśli chodzi o karmę to ja jestem na tak i mam nadzieję, ze nikt mi nie odejmie punktów za ten mój pogląd

Pozdrawiam
Gdybym mogła, nakarmiłabym Cię za zdrowe podejście do sprawy. Ale już na dziś wyczerpałam limit. Mam nadzieję, że inne dziewczyny wezmą sobie Twój post do serca. Nie cierpię tego podziału na "stare" i "nowe" wizażanki. Zresztą wydaje mi się, że bardziej skore do jego wprowadzania są właśnie te jak je nazywacie "nowe" wizażanki.
Ami jest offline Zgłoś do moderatora