2009-08-08, 13:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Melduję się w nowej części 
|
Hejka 
Cytat:
Napisane przez kaska87
poważnie?! przepraszam już dopisuję, podasz datę  o tutaj widać tą suknię, ale słabo  i tez hcę taka druchenkę z kwiatami fajnie bo widziałam to wszystko na raz i mi sie podoba  chyba mam dobry gust 
|
Fajnie to wygląda 
Cytat:
Napisane przez aniolekKB
Pamiętałaś, że to Moje Kochanie robił tę stronkę  Cieszę się, że się podoba 
Co do samego zespołu, to my wzięliśmy go właśnie ze względu na tą gitarkę  Po pierwsze Mój K. zna gitarzystę, po drugie super gra na tej gitarce, a po trzecie w moim regionie w zespołach przeważnie nie ma perkusji  a jak już jest to cena też jest sporo wygórowana 
|
No potrafi gościu wymiatać na gitarce. Widać to po tym filmiku. U nas też jest ładna cena - 4 tys. za 5-ciu mężczyzn, ale jest perkusja, saksofon, gitara elektryczna, gitara basowa i keybord(electronic piano), ale może zaoszczędzimy na jakiś dekoracjach czy czymś innym (np. ciasta będą piekły ciotki), bo na obrączkach raczej nie będziemy oszczędzać, a sala też tania nie jest. Jeszcze będę myśleć gdzie by znaleźć miejsce na oszczędności Może na kamerzyście, bo TŻ wczoraj mówił, że możemy wziąć kamerzystę tylko na sam ślub bez filmowania imprezy 
I muszę się pochwalić Dzwonił do mnie facet z naszego zespołu i powiedział, że wpisał do umowy to co chciałam   i nie tylko napisał, że gdyby oni zrezygnowali pół roku przed ślubem (Ja proponowałam 120 dni), to zapewnią nam inny zespół, ale jeszcze napisał, że to będzie zespół, który my mamy wcześniej zaakceptować. No więc jedziemy dzisiaj podpisać z nimi umowę tinki tinki tinki tink!
Cytat:
Napisane przez szana
|
To jest ta piosenka z filmiku, który Jozia kiedyś wklejała. Boska jest 
Cytat:
Napisane przez BlackAngel
To są sukienki z mojego folderu..
Jestem ciekawa ich na live
Możecie wyrazić swoje all opinie będę wdzięczna 
|
Nr 8 jest super. Tylko dla Ciebie w jaśniejszym kolorze
|