Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-08, 17:21   #441
Patryka
Wtajemniczenie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość
No co Wy, właśnie takie bawienie się, odmierzanie, wkrapianie, mieszanie jest z tego wszystkiego najlepsze . Czujesz się jak mały chemik i chodzisz dumna jak paw, ze twoje kosmetyki to twoje dzieło . I jeszcze to, że za każdym razem możesz modyfikować przepisy, eksperymentować. Bez tego biochemia w ogóle by mnie nie rajcowała jeśli mam być szczera
Ja nie mówię, że to niefajne, tylko że mi się nie chce Czasem mnie nachodzi, żeby coś pomieszać, ale zwykle to jest tak, że kosmetyk mi się kończy, a ja cały czas odkładam zrobienie drugiej porcji... I odkładam... I w ogóle mi się odechciewa, i robię to pod osłoną nocy, z zamykającymi się oczami, byleby zrobić i mieć z głowy A z BU jednak prościej się zmusic.
Poza tym nie mam czasu, o

Ostatnio na przykład miałam dodać do żelu HA pantenolu i alantoiny, ale nie chciało mi się wyliczać ile tego trzeba, i nie dodałam :rollyeyes: A jak miałam z BU, ciach i zrobione
A zwykłego olejku myjącego już chyba z miesiąc nie używam, bo też mi się nie chce robić

Żeby tak w mazidłach była możliwość zakupienia np. skłaników w wymierzonych ilościach do konkretnego przepisu, ach... <marzy>

Patryka jest offline Zgłoś do moderatora