Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-09, 09:32   #2186
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

Hejka
Zaraz przyjedzie do mnie mama i siostra i jedziemy kupić małemu strój na chrzciny. Przy okazji wpadłam na wizaż

Aguś

udanych chrzcin i czekamy na relację i fotki ma się rozumieć

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
100 LAT Dawidku !!!Rety... jak ten czas leci
Ja pamiętam przecież jak wszystkie tu martwiłyśmy się o Was, gdy Dawido wcześniej się urodzi Przecież był jednym z pierwszych naszych dzieciaczków Oby rósł zdrowy i mądry chłopczyk z niego
oj ja też nie pamiętam kiedy to zleciało już nawet nie pamiętam jak był taki malutki w inkubatorze, dopiero jak spojrzę na jego zdjęcia to wszystko wraca spowrotem

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
gratulacje dla Dawidka!!!
też pamiętam jak niepokoiłyśmy się o Was

co do strojów chrzcielnych - Gosia miała biały kaftanik, białe śpiochy, a do tego polarowy biały płaszczyk i czapeczkę plus białe buciki
ad. 1 jak potem nadrabiałam zaległości to aż mi się że tak się wszyscy o niego martwią. Wy obce dla osoby (nie obraźcie się tylko za słowo "obce") dałyście mi więcej wsparcia i zainteresowania moim synkiem niż co poniektórzy z mojej rodziny męża rodziny
ad. 2 ślicznie Gosia wyglądała

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
jestem padnięta, co chwile budziłam sie w nocy, masakrycznie źle sie czułam, dreszcze, rwanie w nogach, na dodatek walnęłam niechccący w głowe Hele i dostała w środku mojego snu histerii, potem budzila sie co 2,5h

Jest jakaś dziewczyna na wątku, która nie bierze tabletek i nie bedzie brała?

HELA MA DZISIAJ 3 miesiące

malutka-gratulacje

dla porównania:
ad. 1
ad. 2 ja nie biorę teraz tabletek, jedziemy na gumkach wcześniej przez półtora roku brałam tabletki, ale to było ze 3 lata przed zajściem w ciążę
ad. 3 dla Heli - 100 lat dla naszej solenizantki
ad. 4
ad. 5 ja też czasami jak mnie najdzie ochota to sobie oglądam zdjęcia Dawidka ze szpitala

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
Jeju, to chyba tylko ja po ciąży nadal przypominam wieloryba

Malutka buziaki dla Dawidka z okazji 4 miesięcy!!! Nie udzielałam się tutaj jeszcze wtedy, ale czytałam i też bardzo przeżywałam jego narodziny. Siedziałam praktycznie non stop na wizażu i czekałam na wiadomości od Was, a tu proszę, takie chłopisko już z niego

U nas też po kąpieli wszystko mokre – Hubert mokry, mama mokra i panele też mokre, a i psica, jak nam zechce towarzyszyć, też jest mokra.
ad. 1 ja też wyglądam jak wielorybek możemy sobie przybić płetwę
ad. 2
ad. 3 pokój wygląda czasami po kąpieli jak pobojowisko wojenne

ps. musiałam pousuwać emotki, bo mi post nie chciał przejść