2009-08-09, 14:35
|
|
Przyczajenie
|
Jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? ;)-brak stylu, brak polotu, brak wszystkiego
Witajcie To mój pierwszy watek na forum, taki ze mnie trochę zagubiony "świerzak" ;p i od razu chce poprosić o pomoc. Kiedys może uda mi się odwdzięczyć. Otóz muszę zmienić swój wizerunek, jeśli wogole mam a jak nie to odnaleźć swoje "ja". 29 sierpnia widzę się z chłopakiem i od tego spotkania bedzie zalezalo czy nadal jestesmy razem. Chcę go olśnić....Wiem wiem nie wyglad jest najawazniejszy w zwiazku ale jestesmy kobietami tak? I lubimy pieknie wygladać.
Kompletnie brak mi stylu, uważam ze ubieram sie tandetnie, może nie mam gustu?A do tego widać że szczupłościa nie grzesze ;/ Ale pracuej nad tym Co byście radziły w tej kwestii(ubioru znaczy się nad ciałkiem pracuje sama )? Sprawa kolejna to fryzura-tutaj to kompletna porazka. Mam cienkie włosy a w dodatku jest ich bardzo mało. Na zdjęciach widac rózne eksperymenty (baleyage, bursztyn, czerń, brąz z refleksami). Jaki kolor do mnie pasuje? Z grzywką czy bez grzywki? A jak już to prosto czy na bok? Kolejna sprawa -makijaż. Do tej pory zawsze uzywałam ciężkich podkładów, mocne oko ale zawsze cienie w kolorze brazu, nie wiem dlaczego nie potrafie uzywac innych. Na usta jedynie błyszczyk. Oczy mocno wytuszowane. Taki makijaz chyba strasznie mnie postarzał. Wszyscy dawali mi wiecej niz mam. Chciałabym się troche odmłodzić wyglądowo. Mam przeciez dopiero 18 lat! (wiem ze nie uwierzycie)A Wy co polecacie? Będę Wam bardz, bardzo wdzięczna za pomoc.
|
|
|