Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-09, 16:29   #681
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III

Cytat:
Napisane przez cotka Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o monoi to wachalam kiedys i wybralam od razu wersje ekologiczna. chyba w koncu zloze to zamowienie..
kupilam maske stapiz sleek line, ma dobry sklad i recenzje. mam nadzieje, ze pomoze
Mój eko monoi też od tygodnia leży w koszyku podobnie jak olej kokosowy i masa innych rzeczy... i jak patrzę na cenę końcową tej listy... chyba to sprawia, że od tygodnia nie mogę się zdecydować na kliknięcie

A Stapiz kupiłam już jakieś pół roku temu jak już wcześniej pisałam - jakichś szczególnych problemów z włosami nie mam. Farbuję je (lekko przyciemniam), no i długo prostowałam (przestałam pół roku temu właśnie - stapiz kupiłam jak wiele innych kosmetyków, by pomóc włosom odżyć po codziennym traktowaniu prostownicą). Pachnie mniej więcej jak pudrowe cukierki (do zniesienia, choć troszkę denerwujące - a lekki zapach na włosach utrzymuje się do kilku dni, mimo myć). Stosuję go raz na tydzień pod turban (na codzień wolę Crema Latte Kallosa). Bywa, że zastępuję go Waxem, więc działania samego Stapiza nie jestem w stanie ocenić. Ogólnie ta kombinacja masek odżywiła moje włosy, są miękkie, zdrowe i lśniące. I co najważniejsze - puszą się mniej niż kiedyś (dodatkowo: zamiast dręczyć je prostownicą, po każdym myciu związuję je w warkocz, wgniatam piankę, a po jakimś czasie - zależy ile go mam - rozpuszczam i mam lekkie fale bez puszenia ). Myślę, że warto zainwestować w tę odżywkę (zwłaszcza, że fortuny nie kosztuje, bywało gorzej... a raczej drożej ).

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora