Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Discovery, Nat Geo, Travel, BBC Knowledge - ktore kanaly& programy gladacie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-09, 22:29   #9
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Discovery, Nat Geo, Travel, BBC Knowledge - ktore kanaly& programy gladacie?

Santosku, od kilku dni nosiłam się z zamiarem utworzenia takiego wątku

O ile telewizji nie lubię specjalnie, to... od niedawna mam Discovery, Travel, Discovery Travel & Living, Discovery Science i World i oglądam maniacko Moje typy to:

How it's made - chociaż zdaję sobie sprawę, że często tamtejsze realia odbiegają od naszych, krajowych

Razem z lubym oglądam Szkołę przetrwania i narażona jestem na okrzyki "fuuuuj!", "o maj gad!!!", "o Jezusicku"

Lubię Obieżyświata, bardzo podoba mi się swoboda prowadzącej.

No i Pogromcy mitów Śmieszni są Wczoraj uciekali z więzienia na linie z włosów, papieru toaletowego i czegoś tam jeszcze.

W klatce czasu - czasem niezłe. Aczkolwiek nie oglądam regularnie.

Łowców grozy zdarza mi się oglądać, ale to raczej jednym okiem - ot, maniacy

Drażni mnie natomiast Brainiac :/

Ciekawy jest program Inżynieria extremalna - w szoku byłam, oglądając budowę hotelu składającego się z 2 ogromnych wież... To są ujęcia, których nigdy na żywo nie zobaczę, i miejsc pewnie też

Miami Ink lubię oglądać, mnóstwo się tam dzieje. A tatuaże, chociaż nie posiadam własnego - piękne

Aczkolwiek nigdy nie wiem, bo kiedy leci - po prostu jak włączę telewizor i jest, to fajnie No i teraz wakacje mam, w roku szkolnym pewnie podejrzę coś wieczorem tylko.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując