2004-10-27, 09:34
|
|
Rozeznanie
|
Re: RATUNKUU !!! moje oczki i!!!
hejcia...jednak poszłam do okulisty...po pracy mąż mnie wykopał - wsadził do samochodu i zawiózł - od razu jak te moje nieszczęsne oczęta zobaczył...lekarz orzekł: uczulenie na kosmetyki,(?!?)na dodatek jakas pokrzywkana szyi mi sie zrobiła w między czasie ??? olaboga o co chodzi?kosmetyków oststnio nie zmieniałam, pod oczy mam teraz Hydrapkase LRP czyli jakby antyalergiczny na reszcie buziaka Vinefit- z reszta już końcówka - i uczulenie? kazał pić wapno, jeść Claritine (ojej ale mi nowość)i nie malować oczu, a i jakies tak kropelki a łzy czy coś tam...no i pobrał oczywiście odpowiednią stawkę...
hm...zastanawia mnie natomiast inna kwestia...jak pisałam w innym poście- być może okaże sie za kilka dni że(no licze na to)udało nam się zmajstrować dzidzię...już mnie strasznie korci żeby zrobic test ale musze jeszcze kilka dni poczekać...stąd zastanawiam się czy to w ogóle możliwe że na przykład to superwczesna ciąża powoduje zmiany wmoim organizmie??? i stąd uczulenie? skąd to ja mam wiedzieć? pyałam lekarza (okulistę) ale powiedział że jest okulista a nie ginekologiem i że o niczym takim nie słyszał ...
|
|
|