Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jacy sa polscu faceci..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-10, 07:04   #159
Luckyboy
Raczkowanie

Dot.: Jacy sa polscu faceci..

Prawda jest taka, że zarówno wśród facetów jak i kobiet w PL trafiają się "wyjątkowe" egzemplarze - buraki w dresach, bikejki, "metro - zabiedzeni" jak i "pomarańczowe panienki".
Patrząc w przekroju ogólnym - jesteśmy (piszę jako mężczyzna Polak) - przeciętni - zarówno pod względem urody jak i stylu.
Mamy jako nacja masę kompleksów i zaniedbań, które po części wynikają z historii ( o czym była już tu mowa) a po części z naszej tradycji.
Mamy tez problem z akceptacją kogokolwiek kto wygląda choć trochę niestandardowo.
W UK nigdy nie byłem (i w tamte rejony się nie wybieram - za zimno i za dużo Polaków - wolę południe) ale znajomy opowiedział mi fajną historie -facet dość "niestandardowo" wygląda - jeśli idzie ulicą w Irlandii to jeśli ktokolwiek zaczyna mu się przyglądać to z 99% pewnością może zapytać - "co się tak gapisz??" - i trafia że to Polak....

Jestem za tym, żeby każdy układał sobie życie z kim chce - jeśli ktoś ma odrazę do Polaków / Polek - niech szuka partnera gdzie indziej.

Ale też śmieszny jest trend który reprezentują niektóre Panie (nie tylko na forum) do lansowania się poprzez "mam chłopaka zza granicy".

Powtórzę się - wśród Polskich Kobiet trafiają się naprawdę piękne i inteligentne dziewczyny.
Ale tak jak wszędzie - to żadne el dorado pod tym względem.
To po prostu mit.

Tak samo wśród Polaków.

Więc polecam, zanim zaczniemy krytykować kogoś innego, spojrzeć najpierw na siebie.

Pozdrawiam

PS Ktoś poruszył tu wątek, że faceci w PL grymaszą, muszą mieć "najładniejszą" itp. Zastanówcie się dziewczyny jakich wy kryteriów używacie przy znalezieniu partnera (szczególnie te w wieku 18 - ok 22-23).
Ale to już offtop.

PS 2 Piszecie o klubach - ale z czego wynika zachowanie facetów - stare, ludowe, wiejskie przysłowie - "jak suka nie da to pies nie weźmie".... Do seksu (przynajmniej z tego co mi się wydaje) potrzeba przynajmniej 2 osobników różnych płci (nie mówimy o homoseksualistach) więc wybaczcie dziewczyny....

Edytowane przez Luckyboy
Czas edycji: 2009-08-10 o 07:12
Luckyboy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując