Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Życie miłosne mojej mamy....
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 13:40   #8
ellinka
Raczkowanie

Dot.: Życie miłosne mojej mamy....

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Mam problem... nie bardzo wiem czy to jest mój problem i czy to wogóle jest problemem... Ale dla mnie był to szok i nie iwem jak powinnam się zachować w tej sytuacji.
Ostatnio moja mama wychodząc zostawiła włączoną stronę z jej pocztą (była zalogowana). Otworzyłam to okno bo myślałam że to moja poczta, przecież wyglądają tak samo. Moim oczom ukazały się maile tylko od jednego mężczyzny... wiedziałam że do siebie pisują, że ona sie mu podoba,ale byłam pewna że to tylko taka przyjaźń, może trochę flirtu... Wiem że nei powinnam ale otworzyłam jednego maila... i... znalazłam tam wspomnienia jakiegoś upojnego prysznica z masażem pośladków.... Zrobiło mi się słabo (przeciez to moja matka!!a co z tatą??!!) i już bez skrupułów otworzyłam kolejne kilka. Oprócz wyznań miłości były wspomnienia seksu itp...
Moi rodzice są 25 lat po ślubie, ojciec mamę kocha. Wydawało mi się że z wzajemnością. Tato nie jest typem człowieka który zachwyca się z powodu nowego sweterka mamy,ale dawał jej duzo czułości i miłości... Nie mogę znieść myśli że ona go oszukuje...

Co zrobić? Powiedzieć ojcu? Może babci? Może jej że wiem? Może temu facetowi żeby dał jej spokój? Olać wszystko?? To jest normalne??
Ja wiem że miło jest jak nowa osoba wykazuje zainteresowanie i uwodzi,ale nie moge znieść tej myśli... Nie mam logicznego spojrzenia,l bo to moja mama... Powiedzcie co myślicie...
1. A Ty byłabyś zadowolona gdyby mama czytała Twoje maile?
2. Skąd wiesz? Tobie też się wydawało, że mama kocha ojca.

To ich sprawa, są dorośli, może ojciec wie, przypuszcza, nie chce znać prawdy?

Cudza korespondencja, to cudza korespondencja i nieważne co by się w niej znajdowało, nie masz prawa jej czytać.
ellinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując