2009-08-10, 14:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z naszą-klasą
Cytat:
Napisane przez angela0033
Witam wszystkie Wizazanki.Od pewnego czasu mam problem z tym portalem.Kiedyś miałam kilka zdjeć na tej stronie i wszystko było ok.Jednak od pewnego czasu ktoś pisał mi niemiłe komentarze,wręcz wyzwiska.Nie wiem kto to był.Postanowiłam zablokować komentarze.Po kilku tygodniach dostałam w wiadomości link.Kliknęłam.Na tej stronie prawdopodobnie było moje zdjecie(prawdopodobnie przerobione) lecz administracja je zablokowała bo było zespamowane z nk.Napisałam do administarcji czy mogliby mi podać numer IP.Podali.Sprawdziłam(cho ć z zewnętrznym IP nie wiem czy coś mogłoby się zrobić).Wyskoczyla mi informacja że numer IP jest z zagranicy.Nie podam państwa bo nie cche by ktoś się domyślił.W tym samym państwie była moja sąsiadka.-kłócimy się od lat.Zablokowałam później wszystko co możliwe na nk.
Teraz zaglądają na mój profil konta fikcyjne.Są specjalnie tworzone żeby wchodzić na mój profil.Pisalam wiele razy do administracji.Nie odpisywali albo odpisali ze nie widzą żadnych obraźliwych form-a przecież przeslalam im link do mojego konta,do kont fikcyjnych,ten link z zablokowanym zdjeciem.I stąd pytanie: czy mogę się jakoś dowiedzieć kto tak ciągle wchodzi na mój profil i tylko czyha żeby napisać coś obraźliwego?Czy administracja może wysłać ostrzeżenie lub zablokować konta?
Błagam o odpowiedź to jest nie do zniesienia.Przepraszam ze tyle napisałam  przepraszam ze tak chaotycznie
|
Usuń swoje konto, pozbędziesz się problemu, proste, prawda?