2009-08-10, 16:15
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Witam!!!
My dziś zaczynamy 25 tydzień
Rano byłam na glukozie, nie było tak źle. Tzn. ten "napój" okropny, bo ja kawy ani herbaty nie słodzę i trochę ciężko było to wypić, ale nie było mi słabo ani niedobrze. Wyniki na szczęście mam w normie A jak odebraliśmy wyniki to pojechaliśmy na zakupy i trafiliśmy na likwidację sklepu 5-10-15 tak więc kupiłam 2 pajacyki, śpioszki, body i skarpetki po promocyjnych cenach. To moje pierwsze zakupy dla dzidzi i pewnie kupiłabym jeszcze więcej, ale na szczęście tż mnie powstrzymał
A tak poza tym to wczoraj wróciłam znad morza i dzisiaj dzień spędzam na sprzątaniu i praniu. Ale przynajmniej czas szybciej zleci bo tż w pracy do 20 Przywiozłam sobie pamiątkę znad morza - samą siebie na portrecie Moja siostra ma znajomego malarza i dostałam taki portret w prezencie. Za kilka czy kilkanaście lat jak będę na niego patrzeć to będzie mi przypominał czas kiedy nosiłam moją dzidzię pod sercem
Cytat:
Napisane przez katekatee
Witam poniedziałkowo  W sobotę mieliśmy imprezkę rodzinną i byłoby całkiem fajnie gdyby nie głupie teksty pewnej osoby.... Niby to były żarty ale skutkiem ich wydaje mi się że w rodzinie tżta pewne osoby mają problem z tym że Nas synek został "poczęty" przed ślubem a nie poczekaliśmy tych kilku miesięcy do ślubu.... to nic że jesteśmy ze sobą 6 lat. Ślub to jest ślub i koniec. Przykro mi się zrobiło że taka bliska osoba z rodziny tżta takim tekstem wyjechała..... 
|
Moim zdaniem ślub jest sprawą drugorzędną, najważniejsze jest to co Was łączy i to, że dzidzia będzie chciana i kochana. Nasza dzidzia była planowana mimo, iż nie mieliśmy jeszcze ślubu i nie było to dla mnie istotne. Ale i tak inni wtedy myślą, że zaliczyliśmy wpadkę, bo jak to dziecko bez ślubu?? XIX wiek normalnie. Teraz jesteśmy 2 tygodnie po ślubie, a siebie i nasze dziecko kochamy tak samo jak przedtem.
Cytat:
Napisane przez bravurka
Witam  ;*
wy zaczynacie nowe tygodnie a mój Patryczek 9 dzień 
ale zleciało 
u niego coraz lepiej. je już przez sonde  
pozdrawiam 
|
Super! dla Patryczka że taki silny i dzielny!! Oby tak dalej!!
Cytat:
Napisane przez brombusia
Dzisiaj 10 sierpnia, termin porodu mam dokładnie za 3 miesiące 
Czyli licząc na chłopski rozum, zaczynam dzisiaj trzeci trymestr 
|
Gratulacje!! Już bliżej jak dalej
Cytat:
Napisane przez elalank
no właśnie nie maja go nigdzie  ze strony baby smile wyczytałam 2 sklepy ( w Komornikach, na ul. Słonecznej MARET, i w P-niu na ul Kilińskiego PLEWNOK -Górna Wilda) - byłam w obu w ten weekend i w jednym już go nie prowadzą, a ten drugi sklep, wyglądał na to, ze już wale nie prosperuje.
Napisałam jeszcze do Baby Smile, ale na razie nie otrzymałam odpowiedzi
|
Szkoda mi też ten wózek na razie najbardziej się podoba.
Cieszę się, że załapałaś się na to USG i gratuluję córeczki
katekatee za wizytę!
SexyBody Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
|
|
|