Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-10, 16:15   #1697
kamilla123
Rozeznanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Witam!!!

My dziś zaczynamy 25 tydzień

Rano byłam na glukozie, nie było tak źle. Tzn. ten "napój" okropny, bo ja kawy ani herbaty nie słodzę i trochę ciężko było to wypić, ale nie było mi słabo ani niedobrze. Wyniki na szczęście mam w normie A jak odebraliśmy wyniki to pojechaliśmy na zakupy i trafiliśmy na likwidację sklepu 5-10-15 tak więc kupiłam 2 pajacyki, śpioszki, body i skarpetki po promocyjnych cenach. To moje pierwsze zakupy dla dzidzi i pewnie kupiłabym jeszcze więcej, ale na szczęście tż mnie powstrzymał

A tak poza tym to wczoraj wróciłam znad morza i dzisiaj dzień spędzam na sprzątaniu i praniu. Ale przynajmniej czas szybciej zleci bo tż w pracy do 20 Przywiozłam sobie pamiątkę znad morza - samą siebie na portrecie Moja siostra ma znajomego malarza i dostałam taki portret w prezencie. Za kilka czy kilkanaście lat jak będę na niego patrzeć to będzie mi przypominał czas kiedy nosiłam moją dzidzię pod sercem

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam poniedziałkowo W sobotę mieliśmy imprezkę rodzinną i byłoby całkiem fajnie gdyby nie głupie teksty pewnej osoby.... Niby to były żarty ale skutkiem ich wydaje mi się że w rodzinie tżta pewne osoby mają problem z tym że Nas synek został "poczęty" przed ślubem a nie poczekaliśmy tych kilku miesięcy do ślubu.... to nic że jesteśmy ze sobą 6 lat. Ślub to jest ślub i koniec. Przykro mi się zrobiło że taka bliska osoba z rodziny tżta takim tekstem wyjechała.....
Moim zdaniem ślub jest sprawą drugorzędną, najważniejsze jest to co Was łączy i to, że dzidzia będzie chciana i kochana. Nasza dzidzia była planowana mimo, iż nie mieliśmy jeszcze ślubu i nie było to dla mnie istotne. Ale i tak inni wtedy myślą, że zaliczyliśmy wpadkę, bo jak to dziecko bez ślubu?? XIX wiek normalnie. Teraz jesteśmy 2 tygodnie po ślubie, a siebie i nasze dziecko kochamy tak samo jak przedtem.

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
Witam ;*
wy zaczynacie nowe tygodnie a mój Patryczek 9 dzień
ale zleciało
u niego coraz lepiej. je już przez sonde
pozdrawiam
Super! dla Patryczka że taki silny i dzielny!! Oby tak dalej!!

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Dzisiaj 10 sierpnia, termin porodu mam dokładnie za 3 miesiące
Czyli licząc na chłopski rozum, zaczynam dzisiaj trzeci trymestr
Gratulacje!! Już bliżej jak dalej

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
no właśnie nie maja go nigdzie ze strony baby smile wyczytałam 2 sklepy ( w Komornikach, na ul. Słonecznej MARET, i w P-niu na ul Kilińskiego PLEWNOK -Górna Wilda) - byłam w obu w ten weekend i w jednym już go nie prowadzą, a ten drugi sklep, wyglądał na to, ze już wale nie prosperuje.
Napisałam jeszcze do Baby Smile, ale na razie nie otrzymałam odpowiedzi
Szkoda mi też ten wózek na razie najbardziej się podoba.
Cieszę się, że załapałaś się na to USG i gratuluję córeczki

katekatee za wizytę!

SexyBody Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora