|  2006-02-25, 23:37 | #8 | 
	| Zadomowienie 

| 

Dot.: Pytanko

Wiesz, dla niektórych to może być pilnie strzeżona tajemnica, tak jak świetny przepis na ciasto, które u nikogo innego tak nie smakuje. Ale to nie wszystko, bo zapytać wolno. Ale to chyba zbyt osobiste pytanie i w tym sęk. Myślę, że zanim przejdziemy do meritum należałoby powiedzieć, że bardzo przepraszamy za dociekliwość, ale bardzo intryguje mnie zapach jakiego pani/pan używa... tak mi się wydaje. Poza tym może wcale nie jest tak dużo perfumowych świrów i zamiast odpowiedzi na nasze pytanie możemy otrzymać karteczkę z nr telefonu.......Cytat: 

| 
					Napisane przez mech

Jeśli jest to osoba, z którą mam kontakt choćby na "cześć" czy "dzień dobry" to spytałabym bez oporów. I zwykle pytam    A całkiem obcą osobę? Podejrzewam, że także bym spytała    Chyba, że byłby to ktoś wyjątkowo niesympatyczny. Ale szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się poczuć na kimś obcym czegoś co by mnie zachwyciło i było mi dodatkowo nieznane. Natomiast czasem pytam o tusze do rzęs    Nie wydaje mi się, aby pytanie kogoś o coś, co nam się podoba u "molestowanej" osoby było nietaktem. Co nietaktownego jest w wyrażeniu zachwytu?   |    | 
	|     |   |